«علیرضا مسرت» مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در خصوص جزئیات این حادثه گفت: ساعت ۱۳:۰۲ ظهر امروز در پی تماس تلفنی با سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد مبنی بر حریق طبقه فوقانی داروخانه دکتر سهروردی واقع در میدان ابوذر، بلافاصله با توجه به حساسیت موضوع هفت دستگاه خودروی سنگین اطفا حریق را به محل حادثه اعزام کرد.
وی افزود: پس از رسیدن تیم های عملیاتی سازمان آتش نشانی به محل حادثه، مشاهده شد که بخشی از نمای کامپوزیت این داروخانه دچار حریق شده و آتش به بخشی از انبار این داروخانه سرایت کرده و کل ساختمان در دود ناشی از این حریق گرفتار شده است.
این مسئول عنوان کرد: آتش نشانان بلافاصله با توجه احتمال به محبوس شدن فردی در انبار این داروخانه، به چند تیم عملیاتی تقسیم و عملیات اطفا حریق را شروع کردند و در کترین زمان ممکن به کانون حریق رسیدند.
وی افزود: متاسفانه یکی از آتش نشانان به دلیل ریزش بخشی از سقف شیروانی این انبار از ناحیه کردن دچار سوختگی شد که توسط عوامل اورژانس حاضر در محل حادثه، به بیمارستان منتقل شد.
علرضا مسرت با بیان اینکه علت این حادثه توسط کارشناسان این سازمان در حال بررسی است، افزود: پس از تلاش دوساعته آتش نشانان، این حریق مهار و از سرایت آن به دیگر نقاط داروخانه و واحدهای تجاری و چند رستوران مجاور این داروخانه جلوگیری به عمل آمد.










انتهای پیام

