چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۸:۰۳
دادستان مهریز: با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی قاطعانه برخورد می‌شود

دادستان مهریز: با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی قاطعانه برخورد می‌شود

یزد (ایسنا) - دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مهریز با تأکید بر صیانت از اراضی کشاورزی و باغات به‌عنوان سرمایه‌های ملی، از برخورد قاطع دستگاه قضائی با تغییر کاربری غیرمجاز و زمین‌خواری خبر داد و گفت: در جریان بازدید میدانی از اراضی شهرستان، یک ملک متخلف پلمب شد.

محمدحسین دهقان طزرجانی در بازدید میدانی از اراضی کشاورزی و باغات این شهرستان با اشاره به اهمیت حفظ کاربری اراضی، اظهار کرد: اراضی کشاورزی و باغات از سرمایه‌های ملی و پشتوانه امنیت غذایی کشور به شمار می‌روند و دستگاه قضایی با هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز، تصرف اراضی و زمین‌خواری، قاطعانه، قانونی و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

وی که به همراه جمعی از مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی مرتبط از اراضی زراعی و باغات شهرستان بازدید می‌کرد، افزود: اجازه تعرض به حقوق عمومی و بیت‌المال داده نخواهد شد و نظارت بر حفظ کاربری قانونی اراضی با جدیت ادامه دارد.

دادستان مهریز با بیان اینکه در جریان این بازدید، وضعیت تغییر کاربری اراضی، ساخت‌وسازهای غیرمجاز و موارد احتمالی زمین‌خواری مورد بررسی قرار گرفت، گفت: یک ملک دارای تخلفات مرتبط با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی شناسایی و با دستور قضایی پلمب شد و اقدامات قانونی لازم درباره آن در حال انجام است.

دهقان طزرجانی بر تداوم بازدیدهای میدانی، تشدید نظارت دستگاه‌های مسئول و برخورد مستمر با متخلفان تأکید کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه اراضی کشاورزی و باغات، موضوع را از طریق مراجع ذی‌صلاح گزارش کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان در روز چهارشنبه ۱۴ مرداد، این بازدید با حضور نمایندگان جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و سایر دستگاه‌های متولی انجام شد و طی آن، وضعیت اراضی کشاورزی و باغات شهرستان و راهکارهای پیشگیری از تخلفات و صیانت از کاربری قانونی اراضی مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها