چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۱
حضور نماینده مشهد در لیگ برتر والیبال قطعی است

رییس هیات والیبال خراسان رضوی:

حضور نماینده مشهد در لیگ برتر والیبال قطعی است

خراسان رضوی (ایسنا) - رییس هیات والیبال خراسان رضوی گفت: به هواداران و علاقه‌مندان والیبال قول می‌دهم که امسال در لیگ برتر والیبال، تیمی از مشهد حضور خواهدداشت.

جبار قوچان‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص حضور چیپس کامل، نماینده والیبال مشهد در لیگ برتر اظهار کرد: در فدراسیون والیبال برنامه‌ریزی شده که از سال جاری امتیازات خرید و فروش شود و والیبال در بحث امتیازدهی به یک ساماندهی خوبی برسد و تیم‌ها همانند فوتبال از زیرگروه و دسته‌های پایین‌تر به لیگ‌های بالاتر صعود کنند.

وی ادامه داد: منتظر نتیجه حضور نماینده ورامین و ارومیه هستیم، البته از مهلت قانونی و فراتر از آن‌ هم برای این دو تیم استفاده شده و هنوز یکی از این دو تیم اعلام آمادگی نکرده‌است. در عین این حال به سهمیه این دو شهرستان کاری نداریم و در تلاشیم با مجوز هیات رئیسه و شورای لیگ برتر والیبال، حضور مشهد در لیگ برتر قطعی شود. کمیته تعیین وضعیت در این خصوص تشکیل جلسه داده و حضور یکی از این دو تیم در لیگ برتر والیبال مشخص شده است که طی امروز یا فردا حضور مشهد در لیگ برتر والیبال قطعی خواهدشد.

رییس هیات والیبال خراسان رضوی در خصوص وضعیت چیپس کامل در صورت عدم حضور این تیم در لیگ برتر گفت: به این موضوع فکر نمی‌کنیم. قاطعانه و مصرانه به دنبال حضور در لیگ برتر هستیم. به این موضوع فکر نمی‌کنیم که اگر شرایط حضور چیپس کامل در لیگ برتر به هر دلیلی فراهم نشد، این تیم در دسته یک حضور پیدا کند. به صورت مجزا در دسته یک و در بخش آقایان و بانوان تیم‌داری خواهیم کرد.

قوچان‌نژاد خاطرنشان کرد: برای حضور در لیگ برتر والیبال از پاییز سال گذشته رایزنی کرده‌ایم و به هیچ وجه حاضر نیستیم این امید را از دست بدهیم. به هواداران و علاقه‌مندان والیبال در مشهد قول می‌دهم که امسال تیم مشهد در لیگ برتر حضور پیدا خواهدکرد.

وی در پاسخ به این سوال که چیپس کامل امتیاز کدام تیم را خریداری کرده، افزود: منتظر تعیین تکلیف یکی از تیم‌های ارومیه و یا ورامین هستیم تا برای حضور در لیگ برتر به سراغ خرید امتیاز یکی از آن‌ها برویم. از سوی دیگر اگر هر ۲ تیم در لیگ برتر حضور پیدا کردند، باید با فدراسیون برای حضور در لیگ برتر رایزنی کنیم. تا جایی که اطلاع داریم سقف هزینه جابجایی امتیاز به  ۲ میلیارد تومان رسیده است.

رییس هیات والیبال خراسان رضوی در خصوص تشکیل تیم چیپس کامل گفت: با یک سری از بازیکنان، بدون هیچ حاشیه‌ و سر و صدایی مذاکراتی داشته‌ایم. البته اکثر بازیکنان تیم را بومی‌ها تشکیل می‌دهند. به محض اینکه فدراسیون حضور چیپس کامل را در لیگ برتر به صورت رسمی اعلام کند، نفرات و اعضای تیم نیز اعلام خواهندشد.

وی در خصوص حضور ستارگانی مثل همایونفر در تیم مشهد ادامه داد: بازیکنی مانند شهروز همایونفر با تیم شهداب یزد در مسابقات آسیایی حضور پیدا کرده و با این تیم قرارداد دارد. ما از حضور بازیکنان بومی مطرح خراسانی استقبال می‌کنیم، اما اگر حضور مشهد در لیگ برتر در سال آتی نیز تداوم داشته باشد قطعا تمام ظرفیت‌های بومی را به مشهد بازمی‌گردانیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها