دوشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۶
منبع: نمایندگی مازندران
تامین آب ۹۰ هکتار از اراضی کشاورزی هزارجریب شهرستان نکا

با اجرای سد انحرافی توسط شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران صورت گرفت

تامین آب ۹۰ هکتار از اراضی کشاورزی هزارجریب شهرستان نکا

مازندران (ایسنا) - مدیر مشارکت‌های مردمی و طرح‌های زودبازده گفت: آب مورد نیاز ۹۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی منطقه محروم بخش هزارجریب نکا با اجرای سد انحرافی سیدخیل-چناربن نکا تأمین شد.

رضا رسولی در جمع خبرنگاران با بیان خبر فوق اظهار کرد: بهره‌برداری از ۵ پروژه شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران در قالب طرح‌های زودبازده از برنامه‌های این شرکت در هفته دولت است که سد انحرافی سیدخیل-چناربن نکا به عنوان یکی از این پروژه ها به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: این سد انحرافی با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال ساخته شده و آب مورد نیاز ۹۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی منطقه را تأمین می‌کند.

مدیر مشارکت‌های مردمی و طرح‌های زودبازده شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: اجرای این طرح یکی از وعده‌های استاندار در سفر روز نخست فروردین سال جاری به منطقه محروم هزارجریب بود که با پیگیری‌های شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران اجرا شد و به مرحله بهره‌برداری رسید.

رسولی افزود: بهره‌برداری از سدهای انحرافی زنگی‌رود محمودآباد، سیدخیل نکا، هردآبرود عباس‌آباد و پروژه بهسازی سردهانه‌های زراعی ازاربن سوادکوه نیز در برنامه‌های هفته دولت این شرکت قرار دارد.

وی اضافه کرد: آغاز عملیات اجرایی ۶ پروژه تأمین آب کشاورزی مازندران در قالب طرح‌های زودبازده نیز از برنامه‌های هفته دولت شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها