دوشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۹
روند افزایشی دما در خراسان رضوی/رشد آلاینده‌های جوی در مشهد 

یک کارشناس هواشناسی خبر داد

روند افزایشی دما در خراسان رضوی/رشد آلاینده‌های جوی در مشهد 

خراسان رضوی (ایسنا) - یک کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی با بیان اینکه از فردا تا آخر هفته روند افزایشی دمای هوا در استان رخ خواهد داد، گفت: در آخر هفته از شدت برودت و سرمای هوا به طور قابل ملاحظه‌ای در سطح استان کاسته خواهد شد.

مرتضی اثمری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: امروز ماکسیمم دمای هوا در شهر مشهد با ۲ درجه افزایش نسبت به روز گذشته به هشت درجه بالای صفر و کمینه دما با یک درجه افزایش در همین بازه زمانی به سه درجه بالای صفر می‌رسد.

وی با اشاره به گرمای تقریبا پایدار طی چند روز آینده در استان توضیح داد: از فردا تا آخر هفته روند افزایشی هوا در استان را شاهد خواهیم بود. در آخر هفته از شدت برودت و سرمای هوا به طور قابل ملاحظه‌ای در سطح استان کاسته خواهد شد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی اعلام کرد: تا پایان این هفته بارندگی قابل ملاحظه‌ای در سطح استان نخواهیم داشت.

اثمری گفت: از امروز افزایش آلاینده‌های جوی در شهرهای بزرگ و صنعتی به ویژه شهر مشهد نیز بروز پیدا خواهد کرد که شاخص آلودگی این شهرها در سطح ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت.

وی افزود: فردا سه‌شنبه، ۲۲ آذر ماه جاری، با توجه به شدت وزش باد از آلودگی هوا مقداری کاسته می‌شود اما کماکان تا آخر هفته به صورت متناوب، شاخص هوا برای افراد حساس ناسالم خواهد بود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: شامگاه گذشته تربت‌حیدریه با هشت درجه زیر صفر سردترین و داورزن و سبزوار با ۱۰ درجه بالای صفر گرمترین شهرهای استان بودند.

وی خاطرنشان کرد: در همین مدت دمای هوای شهر مشهد بین منفی چهار درجه در سردترین ساعات و حداکثر ۶ درجه بالای صفر گزارش شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها