جمعه ۳۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۷
منبع: نمایندگی مرکزی
حمایت اروپایی‌ها از تروریستی اعلام کردن سپاه، ننگ تاریخی برای آنهاست

دری نجف‌آبادی :

حمایت اروپایی‌ها از تروریستی اعلام کردن سپاه، ننگ تاریخی برای آنهاست

مرکزی (ایسنا) - نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: تروریستی خواندن سپاه پاسداران در راستای مقابله با افتخارآفرینی سپاه و مایه ننگ غربی ها است.

آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در جمع خبرنگاران اقدام پارلمان اروپا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست آنچه که "سازمان‌های تروریستی" نامیده شده را شدیدا محکوم کرد و افزود: اروپایی ها به جای اینکه از سپاه پاسداران به جهت رفع توطئه های داعش و جریان های تروریستی قدردانی کنند به دنبال تحریم و تروریستی خواندن نهاد انقلابی سپاه هستند.

وی حمایت اروپایی ها از اقدامات جبهه استکبار در تروریستی اعلام کردن سپاه را ننگ تاریخی برای آنها دانست و گفت: سپاه شر داعش را از منطقه و از سایر کشورها دور کرد و اروپا را از شرّ نفاق و چنگال جنایتکاران بی هویت نجات داد، بر این اساس اروپایی ها باید در برابر این نهاد مقدس تعظیم فرود آورده و تواضع کنند، بویژه اینکه که عظمت سپاه عالم را فراگیر کرده است.

وی سپاه را نهادی پیشرو، ذلت ناپذیر و پیشگام عنوان کرد که زیر بار ظلم و ستم نرفته و مایه آزادی و آزادگی است و اروپایی ها با اینگونه اقدامات مذبوحانه برای مقابله با اقدامات افتخار آفرین سپاه تلاش می کنند و افزود: سپاه پاسداران با قدرت از منافع مسلمانان و مستضعفین عالم حمایت می کند.

امام جمعه اراک بیان کرد: پارلمان درمانده اروپا و سیاست مداران آن به جای اینکه تحت تأثیر سیاست های خصمانه آمریکایی ها قرار بگیرند با تدبیر و عقلانیت عمل کنند و به سپاه پاسداران که مایه عزت و اقتدار کشور است احترام بگذارند.

وی با بیان اینکه امروز اهداف پلید استکباری و استعماری دنیای غرب باعث شده است که سپاه را در فهرست سازمان های تروریستی قرار دهند، اظهار کرد: قطعا اینگونه موضع گیری ها به جایی نخواهد رسید. سران غرب باید بدانند که سپاه در قلوب ملت ها نفوذ کرده است تا جایی که آنها حتی می توانند در مورد محبوبیت سپاه پاسداران در خود اروپا نظرسنجی کنند. اگر سران اروپا کارنامه درخشان سپاه را برای مردم فرانسه تبیین کنند می بینند که این نهاد انقلابی حتی در بین مردم آنها نیز محبوبیت دارد.

وی اظهار کرد: تروریستی خواندن سپاه توسط همه آزادی خواهان جهان محکوم است. در واقع تروریست غربی هایی هستند که داعش و تروریسم را پرورش دادند و با مردم و زنان خود وحشیانه ترین رفتار را می کنند. تروریست کسانی هستند که به راحتی به مقدسات بی احترامی کرده و  به پیامبر و مرجعیت دینی جسارت می کنند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تروریستی خواندن سپاه پاسداران را اقدامی به دور از عدالت و انسانیت دانست و گفت: کسانی که این اقدام را انجام داده اند، اگر مدعی مسیحیت هستند باید از مظلوم دفاع کرده و از ظالم برائت بجویند نه اینکه از ظلم و استکبار جهانی حمایت کنند.

وی خاطرنشان کرد: سیاستمداران غربی بدانند ملت های آنها هرگز حامی اقدامات آنها نیستند و باید سر عقل بیایند و دست از اقدامات و مقابله با ملت ایران بردارند و بدانند ملت ایران در ۲۲ بهمن پاسخ کوبنده ای به آنها خواهند داد.

دری نجف‌آبادی با بیان اینکه سران اروپا باید دست از لجاجت بردارند، گفت: ملت ایران فریب بازی های سیاسی آنها را نمی خورد و می داند که آنها از ابتدای انقلاب به دنبال تحریم و مقابله با استقلال ملت ایران هستند.

وی با تأکید بر اینکه سپاه نور چشم ملت ایران و آزادی خواهان است، افزود: ملت ایران راه عاشورایی خود را با اقتدار ادامه می دهد و سران غرب بدانند که مردم ایران فریب نیرنگ ها و سیاسی کاری های اروپایی ها و استکبار جهانی را نخواهند خورد.

آیت الله دری نجف آبادی گفت: سپاه پاسداران از عظیم ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی و یادگار ارزشمند امام خمینی(ره) و سند شرف و استقلال ملت ایران است و دشمنان با تروریستی اعلام کردن این نهاد مقدس و تحریم آن راه به جایی نخواهد برد و موفق نخواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: ملت ایران از امام خمینی(ره) آموخته است که به دشمنان و بیگانگان اعتماد نکند. ملت ایران از تحریم ها فرصت های بزرگ خلق کردند و هر اندازه آنها بیشتر تحریم کنند، ملت ایران مقتدرتر به سمت خودکفایی و توانمندی حرکت خواهند کرد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها