«شمس آذر قزوین» در دومین بازی دور برگشت، در هفته نوزدهم لیگ آزادگان در ورزشگاه سردار آزادگان با حمایت هواداران قزوینی در رقابت با «دریا کاسپین بابل» به تساوی یک بر یک رسید.
شاگردان سعید دقیقی با این تساوی خانگی و کسب یک امتیاز با ۳۸ امتیاز در صدر ایستادند و با تیم سایپای رده دومی هشت اختلاف امتیاز خود را حفظ کردند.
در پایان این بازی و در نشست خبری کادر فنی ۲ تیم، یونس گرائیلی سرمربی دریا کاسپین بابل از نتیجه کسب شده رضایت داشت و گفت: با تفکرات سعید دقیقی و نحوه بازی تیم شمس آذر آشنا بودیم و بر روی بازیکنان تیم شناخت کامل داشتیم و میتوانستیم در دقایقی پیروز بازی باشیم اما تیم شمس آذر در خانه باخت نداشت و تیم دریای بابل نیز با پنجره بسته و بازیکنان مصدوم برابر نماینده قزوین قابل قبول ظاهر شد.
مهرداد کریمیان، مربی شمس آذر نیز در جمع خبرنگاران گفت: تیم دریا با حضور آقای گرائیلی متفاوت شده، اما ما ۲ نیمه متفات داشتیم، نیمه اول باید با اختلاف چند گل پیروز میشدیم، اما دقت نکردیم و نیمه دوم بازی خوبی نداشتیم اما با اینکه ۱۰ نفره شدیم بازی بهتری را ارائه کردیم.
وی ادامه داد: هفته بعد بازی سختی با پارس جنوبی داریم و باید با دقت روی نقطه ضعف تیم خودمان و حریف کار کنیم.
مربی شمس آذر درباره تداوم شکستناپذیری در خانه و نتایج متفاوت در بازیهای خارج از خانه گفت: طبق آنالیز، روی مسئله بازیهای خارج از خانه برنامهریزی کردهایم و به دنبال کسب حداکثر امتیاز در خانه و رسیدن به حداقل نتایج در بازیهای خارج از خانه هستیم و هر بازی برای ما حکم فینال را دارد.
به گزارش ایسنا، «شمس آذر قزوین» در بازی هفته بیستم ۱۱ بهمن میهمان «پارس جنوبی جم» است.
انتهای پیام

