شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۰
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
رضائیان: از جو یادگارامام (ره) لذت بردم

رضائیان: از جو یادگارامام (ره) لذت بردم

آذربایجان شرقی (ایسنا) - مدافع تیم فوتبال سپاهان با بیان اینکه، امیدوارم هواداران سپاهان مانند هواداران تراکتور در بازی بعدی تیم را تنها نگذارند، گفت: فکر می‌کنم داور می‌توانست یک پنالتی به نفع ما اعلام کند.

رامین رضائیان  جمعه شب، ۱۸ فروردین ماه، پس از باخت سپاهان مقابل تراکتور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هواداران تراکتور ورزشگاه را به زیباترین شکل ممکن پر کردند و امیدوارم هواداران اصفهان هم از سپاهان حمایت کنند و من با مدیرعامل باشگاه هم صحبت کردم که ان شاالله از هفته بعد بلیت بازی ها رایگان شود تا سپاهانی ها از تیمشان حمایت کنند.

وی افزود: با این باخت هیچ چیز از ارزش‌های سپاهان کم نمی‌شود و فکر می‌کنم داور می‌توانست یک پنالتی به نفع ما اعلام کند.

وی ادامه داد: امیدوارم هواداران سپاهان مانند هواداران تراکتور در بازی بعدی تیم را تنها نگذارند و هیچ صندلی خالی را در سکو ها نبینم.

رضائیان اذعان کرد: در رابطه با لیزر انداختن هواداران به بازیکنان، گفت: به نظر من مشکلی ندارد و این امر در فوتبال طبیعی است و نباید برای من و تیم سپاهان بهانه‌ای برای توجیه باخت شود.

وی متذکر شد: شکست، طبیعی است و می‌تواند برای هر تیمی رخ دهد و به نظرم یک تیم بزرگ تحت تاثیر یک باخت به حاشیه نمی‌رود.

رضاییان در پایان خاطرنشان کرد: من از ورزشگاه پر از تماشاگر یادگارامام (ره) لذت بردم و به تیم تراکتور بابت این پیروزی تبریک می‌گوییم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها