چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۶:۴۶
منبع: نمایندگی گیلان
اعمال تمهیدات ترافیکی عید سعید فطر در رشت

رئیس پلیس راهور گیلان خبر داد

اعمال تمهیدات ترافیکی عید سعید فطر در رشت

گیلان (ایسنا) - رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان از اعمال محدودیت و تمهیدات ترافیکی به مناسبت عید سعید فطر در شهرستان رشت خبر داد.

سرهنگ امیر طالبی در گفت‌وگو با خبرنگاران، در تشریح این خبر اظهار کرد: با توجه به برگزاری نماز عید فطر در مصلی بزرگ شهر رشت و حضور نمازگزاران در خیابان‌های اطراف این مکان، محدودیت و تمهیدات ترافیکی از بامداد روز عید در محدوده محل مورد نظر اعمال می شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان از اعمال محدودیت و تمهیدات ترافیکی از ساعت ۲۴:۰۰ شب قبل از عید سعید فطر خبر داد و با اشاره به اینکه توقف هرگونه وسیله نقلیه در خیابان‌های اطراف مصلی شهر رشت ممنوع است، افزود: از ساعت ۰۵:۳۰ صبح این عید از تردد هر نوع وسیله نقلیه در طول خیابان‌های منتهی به مصلی، بلوار مدرس و بلوار امام از تقاطع شهید باهنر تا پایان مراسم جلوگیری می شود.

وی با بیان اینکه شهروندان می‌توانند برای حضور در مراسم‌ عید فطر تا حد امکان از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند، تصریح کرد: پلیس با بهره‌گیری از تمامی امکانات نسبت به برقراری نظم و امنیت ترافیکی و پاکسازی مسیرهای مورد نظر تا پایان مراسم نماز عید فطر اقدام می کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها