یکشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۷:۴۱
منبع: نمایندگی همدان
ترافیک محورهای برگشت همدان به سمت مرکز کشور پرحجم اما روان است

ترافیک محورهای برگشت همدان به سمت مرکز کشور پرحجم اما روان است

همدان (ایسنا) - مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان با اشاره به اینکه از ابتدای طرح اربعین افزون بر ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تردد در محورهای استان ثبت شده است، گفت: با آغاز موج دوم بازگشت زوار اربعین، ترافیک محورهای همدان به سمت مرکز کشور بسیار پرحجم اما روان است.

مهرداد آهکی تأکید کرد: از همه رانندگان خواهشمندیم با رعایت فاصله طولی مناسب با خودرو جلویی، عدم شتاب‌زدگی، استراحت مناسب در طول مسیر، رعایت سرعت مجاز و عدم سبقت‌های غیرمجاز، سلامتی و شیرینی زیارت را به خود و سایر هموطنان هدیه دهند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان ادامه داد: طبق آمار پلیس‌راه کشور ۳۵ درصد آمار واژگونی‌ها در سال گذشته مربوط رانندگی با حالت خستگی و خواب‌آلودگی بوده است، بنابراین از تمام زائرانی که با خودرو شخصی در حال بازگشت از مرزها هستند، درخواست داریم در صورت احساس خستگی و خواب‌آلودگی حتما در مکان‌هایی که برای استراحت این عزیزان پیش‌بینی و جانمایی شده شامل موکب‌ها، مجتمع‌های خدماتی رفاهی، راهدارخانه‌ها، پارکینگ‌ها و ... استفاده کنند.

به گزارش اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان، وی در پایان گفت: ۶۰ نفر نیروی راهدار با استفاده از ۳۳ دستگاه از ناوگان راهداری در مرزهای مهران و خسروی مستقر هستند تا روند جابه‌جایی زوار اربعین حسینی استان همدان تسهیل و به سهولت انجام پذیرد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها