• چهارشنبه / ۵ مهر ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد مطلب: 1402070503068

در حاشیه جلسه دولت مطرح شد

نظر رییس دفتر رییس‌جمهور درباره آثار سفر رییسی به آمریکا

نظر رییس دفتر رییس‌جمهور درباره آثار سفر رییسی به آمریکا

رییس دفتر رییس‌جمهور گفت: ۲۲ دیداری که رییس‌جمهور با مقامات محلی، مردمی و گروههای تاثیرگذار در نیویورک داشتند، آثار و برکارت مثبتی در فرآیند بین‌المللی و دیپلماسی کشورمان داشت.

به گزارش ایسنا، غلامحسین اسماعیلی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: با تدابیر رئیس جمهور سفر امسال به نیویورک هم از جهت محتوای مطالبی که در نطق ایشان در مجمع عمومی سازمان ملل بیان شد  و هم  از جهت تعداد دیدارها و ملاقات‌های ایشان و هم از جهت دیدارهایی که با مقامات محلی و مردمی و گروه‌های مختلف تاثیر گذار انجام شد، آثار و برکات مثبتی در عرصه دیپلماسی کشور داشت.

وی ادامه داد: در مجموع ۲۲ برنامه فشرده در مدت کوتاه کمتر از سه روز در نیویورک صورت گرفت که آثار و برکات مثبتی در فرایند بین‌المللی و دیپلماسی کشور رقم خورد و مورد استقبال جامعه جهانی و روسای کشورها و مجامع بین‌المللی قرار گرفت.
انتهای پیام