سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۰۷
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
غرق شدگی منجر به فوت مرد ۴۸ ساله در یکی از استخرهای یاسوج

غرق شدگی منجر به فوت مرد ۴۸ ساله در یکی از استخرهای یاسوج

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - سخنگوی اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد از مرگ مرد ۴۸ ساله در پی غرق شدگی در یکی از استخرهای شهر یاسوج خبر داد.

هادی یوسفی شامگاه دوشنبه اول مرداد در جمع با خبرنگاران گفت: حدود ساعت ۲۰:۵۲ دوشنبه شب یکم مردادماه ۱۴۰۳ آقایی ۴۸ ساله در حین شنا در استخر سرپوشیده شهدای غواص شهر یاسوج دچار خفگی شد و با تلاش تیم اورژانس برای احیای دوباره، متاسفانه جان خود را از دست داد.

وی اظهار کرد: شنا کردن در آب بدون داشتن مهارت کافی و آشنایی نداشتن به فن شنا از مهمترین دلایل غرق شدن و خفگی در آب است.

به گزارش ایسنا، سخنگوی اورژانس استان با بیان اینکه باید دنبال آموزش همگانی برای کاهش آمار غرق شدگی باشیم، بیان کرد: یکی از کارها در آموزش همگانی، حساس کردن جامعه نسبت به این موضوع است، زیرا بیشتر کسانی که غرق می‌شوند تصور می‌کنند که شنا بلد هستند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها