شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۵
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
۱۲۲۰ میلیارد ریال اعتبار صرف توسعه فعالیت‌های عشایری سیستان وبلوچستان شد

۱۲۲۰ میلیارد ریال اعتبار صرف توسعه فعالیت‌های عشایری سیستان وبلوچستان شد

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - مدیرکل امور عشایر سیستان و بلوچستان گفت: قریب به ۱۲۲۰ میلیارد ریال اعتبار صرف توسعه فعالیت‌های عشایری سیستان وبلوچستان شد.

شیرزاد کمالی در گفت وگو با ایسنا، افزود: از ابتدای سال گذشته تاکنون از محل اعتبارات استانی و ارزش افزوده استانی اعتباری معادل ۱۲۲۰ میلیارد ریال صرف بهبود و ضعیت عشایر و حفظ دام و اشتغال عشایر شد.

وی بیان کرد: عمده این اعتبارات در راستای پروژه های انتقال آب با لوله و حفر و تجهیز چاه مالداری، بهسازی چشمه و انتقال آب ، احداث منبع ذخیره آب ، باز گشایی و مرمت راه‌های مناطق عشایری، توزیع تانکر کشنده و ثابت، حفر و تجهیز چاه با پنل خورشیدی برای عشایر سیستان وبلوچستان شد.

وی با اشاره به ۲۳ دستگاه آبرسان سیار عشایری در استان تصریح کرد: جهت آبرسانی سیار به خانوارهای عشایری در سیستان ، ۴ دستگاه ماشین آبرسان به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال با همکاری سازمان عشایر ایران خریداری و در اختیار عشایر منطقه قرار می گیرد.

وی گفت: سیستان وبلوچستان حدود ۱۲۸ هزار نفرجمعیت عشایری دارد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها