«علیرضا صیدمرادی» در این خصوص به ایسنا اظهار کرد: سطح زیر کشت برنج در این شهرستان در دو بخش مرکزی و کارزان یک هزار و ۲۵۰ هکتار است که پیشبینی میشود از این سطح حدود ۳ هزار ۷۵۰ تن برنج سفید تولید شود.
وی ارقام کشت شده در این شهرستان را شامل طارم، عنبربو، شمشیری و هاشمی برشمرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیروان افزود: برنج تولید شده علاوه بر مصرف استان، به بازار استانهای همجوار نیز ارسال میشود و از نظر اقتصادی برای کشاورزان کشت این محصول از اهمیت زیادی برخوردار دارد، بنابراین کارشناسان حفظ نباتات شهرستان به صورت هفتگی از مزارع برنج بازدید میکنند و در صورت مشاهده هرگونه بیماری نکات فنی در خصوص کنترل عوامل خسارتزای آفات، بیماریها و علفهای هرز را به کشاورزان به صورت چهره به چهره ارائه میکنند.
صیدمرادی اضافه کرد: برای مبارزه با موش مغان که یکی از آفات اصلی در مزارع برنج است، سم فسفر دوزنگ بهصورت رایگان و با رعایت دستورالعمل، به برنجکاران شهرستان تحویل شد.
این مسئول گفت: در شهرستان ۱۸ طرح برنجکوبی صنعتی و سنتی جهت فراوری شلتوک به برنج سفید در شهرستان آماده فعالیت هستند که نیاز کشاورزان شلتوک کار را برآورده میکنند.
انتهای پیام
نظرات