پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳ | ۲۱:۲۷
منبع: نمایندگی ایلام
دستگیری یکصد خرده‌فروش مواد مخدر در ایلام

فرمانده انتظامی استان اعلام کرد

دستگیری یکصد خرده‌فروش مواد مخدر در ایلام

ایلام (ایسنا) - فرمانده انتظامی استان ایلام از اجرای چهاردهمین مرحله طرح آرامش در شهر به صورت همزمان در سطح استان خبر داد و گفت: تعداد یک‌صد نفر از معتادان و خرده‌فروشان مواد مخدر طی ۳ روز گذشته جمع‌آوری و دستگیر شدند.

سردار «جمال سلمانی» در این خصوص اظهار کرد: این طرح به‌منظور ارتقاء امنیت اجتماعی شهروندان و با هدف پاکسازی نقاط آلوده از وجود خرده‌فروشان مواد مخدر و جمع‌آوری معتادان متجاهر، با اولویت پاکسازی اطراف مدارس و مراکز آموزشی و حاشیه شهرها، به مدت ۳ روز در سطح استان به مرحله اجرا گذاشته شد.

وی اضافه کرد: مأموران انتظامی در اجرای این طرح موفق شدند تعداد ۱۰۰ نفر از فروشندگان مواد مخدر، قاچاقچیان و معتادان متجاهر را دستگیر و از آنان مقدار ۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر را کشف و ضبط کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ایلام، فرمانده انتظامی استان ایلام بر استمرار طرح های پاکسازی و برخورد با فروشندگان مواد مخدر در استان خبر داد و تصریح کرد: شهروندان می‌توانند با گزارش موارد مشکوک از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ نقش موثری در مبارزه با فروشندگان و توزیع‌کنندگان مواد مخدر داشته باشند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها