• پنجشنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد مطلب: 1403110402961

استاندار:

بیمارستان ۲۵۶ تختخوابی دورود پروژه‌ اولویت‌دار لرستان است

بیمارستان ۲۵۶ تختخوابی دورود پروژه‌ اولویت‌دار لرستان است

ایسنا/لرستان استاندار لرستان در حاشیه بازدید از بیمارستان ۲۵۶ تختخوابی دورود از تلاش‌ها برای تسریع در تکمیل این پروژه مهم درمانی خبر داد.

سعید شاهرخی پنجشنبه ۴ بهمن در جریان این بازدید که با حضور نماینده شهرستان دورود، امام‌جمعه و فرماندار شهرستان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی انجام شد تسریع در تکمیل بیمارستان ۲۵۶ تختخوابی دورود را گامی مؤثر در ارتقای خدمات درمانی استان بر شمرد.

وی اظهار کرد: بیمارستان ۲۵۶ تختخوابی دورود یکی از پروژه‌های اولویت‌دار استان و از مطالبات جدی مردم این منطقه است.

استاندار لرستان اضافه کرد: خوشبختانه این پروژه فعال است، اما مهم‌ترین مانع پیش‌رو، تأمین منابع مالی موردنیاز برای تکمیل آن است.

شاهرخی با بیان اینکه با همراهی لک‌علی‌آبادی نماینده مجلس و سایر مسئولان مرتبط، تمام تلاش خود را به‌کار خواهیم بست تا این مشکل برطرف شود، افزود: تکمیل این بیمارستان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و می‌تواند به ارتقای خدمات درمانی و سلامت در منطقه کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: در صورت تزریق منابع مالی لازم، این پروژه در میان‌مدت به بهره‌برداری خواهد رسید و در خدمت مردم قرار خواهد گرفت.

شاهرخی در پایان از حمایت و همراهی مسئولین استانی، شهرستانی و مردم قدردانی کرد و اظهار امیدواری کرد با همت جمعی، شاهد بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از این بیمارستان باشیم.

انتهای پیام