دوشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۶
منبع: نمایندگی لرستان
آزادی ۱۵ زندانی جرایم غیرعمد لرستان

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان خبر داد

آزادی ۱۵ زندانی جرایم غیرعمد لرستان

لرستان (ایسنا) - مدیر نمایندگی ستاد دیه استان لرستان از آزادی ۱۵ زندانی جرایم غیرعمد به مناسبت عید مبعث حضرت رسول اکرم (ص) خبر داد.

توکل شاکرمی  دوشنبه ۸ بهمن با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۵۸ نفر زندانی جرایم غیرعمد در زندان‌های استان در حال تحمل حبس هستند، اظهار کرد: با اقداماتی که در راستای حل پرونده این زندانیان انجام شده ۱۵۸ نفر از آنها واجد شرایط کمک‌های ستاد دیه و آزادی شناخته شده‌اند که از این تعداد ۱۴۵ نفر مرد و ۱۳ نفر زن هستند.

وی افزود: کل بدهی این افراد ۳۰۰ میلیارد تومان بوده که با اقدامات انجام شده از جمله گذشت و مصالحه شکات با داشتن مبلغی حدود ۴۰ میلیارد تومان می‌توانیم همه این ۱۵۸ نفر را از زندان آزاد کنیم.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان لرستان گفت: امروز ۱۵ نفر از زندانیان جرایم غیر عمد به مناسبت مبعث حضرت رسول اکرم(ص) زندان آزاد می‌شوند.

شاکرمی اضافه کرد: مجموع بدهی این مدجویان ۳۵ میلیارد تومان است که با ۵ میلیارد تومان گذشت شکات، ۲۵ میلیارد تومان اعسار، کمک ۱/۵ میلیارد تومانی خیرین و ارائه تسهیلات ستاد دیه استان، از زندان آزاد خواهند شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها