• یکشنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1403120503071
  • خبرنگار : 71588

سخنگوی حماس: آماده انجام مذاکرات درخصوص مرحله دوم توافق هستیم

سخنگوی حماس: آماده انجام مذاکرات درخصوص مرحله دوم توافق هستیم

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) خطاب به میانجیگران تاکید کرد: ما آماده انجام مذاکرات درخصوص مرحله دوم توافق غزه هستیم.

به گزارش ایسنا، عبداللطیف القانوع، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) خاطرنشان کرد: ما با میانجیگران در ارتباط هستیم و نشانه‌های مثبتی برای آزادی اسرا وجود دارد.

بر اساس گزارش شبکه خبری العربی، عبداللطیف القانوع همچنین گفت: ما خطاب به میانجیگران بر آمادگی خود جهت انجام مذاکرات در خصوص مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه تاکید کرده‌ایم.

سخنگوی جنبش حماس در ادامه تصریح کرد: در صورت توقف کامل تجاوزات، عقب‌نشینی کامل اشغالگران و آغاز بازسازی آماده تحویل اسرا در یک مرحله هستیم.

پس از تاخیر در اجرای توافق در روز شنبه، «عبداللطیف القانوع» سخنگوی جنبش حماس، اعلام کرد که عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به آزادی هفتمین گروه از اسرای فلسطینی در زمان مقرر، نقض آشکار توافق محسوب می‌شود.

وی در بیانیه‌ای که توسط حماس منتشر شد، افزود: در حالی که حماس برای موفقیت‌آمیز بودن روند تبادل اسرا با تلاش‌های میانجی‌ها همراهی کرده است، نتانیاهو جنایتکار جنگی همچنان سیاست وقت‌کشی و تعلل را در پیش گرفته و آزادی اسرا را به تعویق می‌اندازد.

القانوع از میانجی‌ها و تضمین‌کنندگان توافق خواست که برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به اجرای توافق آتش‌بس در غزه و پایبندی به مفاد آن، بدون هرگونه تعلل و وقت‌کشی، فشار وارد کنند.

رژیم صهیونیستی باید طبق توافقات صورت گرفته روز شنبه ۶۰۲ اسیر فلسطینی را آزاد می‌کرد.

رژیم اشغالگر پیش از توقف کامل آزادی اسرای فلسطینی در راستای ادامه کارشکنی‌های خود، آزادی اسیرانی را که قرار بود روز شنبه آزاد شوند، به تعویق انداخته بود.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی بامداد امروز (یکشنبه) اعلام کرد که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم، تصمیم گرفته است آزادی هفتمین گروه از اسرای فلسطینی را در چارچوب مرحله نخست تبادل اسرا متوقف کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha