• چهارشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403120805550
  • خبرنگار : 71496

هلاکت یکی از سرکرده‌های گروهک وابسته به القاعده در حلب

هلاکت یکی از سرکرده‌های گروهک وابسته به القاعده در حلب

جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی یکی از سرکرده‌های گروهک وابسته به القاعده را در حلب هدف قرار دادند.

به گزارش ایسنا، خبرنگار شبکه خبری المیادین مستقر در سوریه اعلام کرد که جنگنده‌های ائتلاف «فادی احمد فروح» ملقب به «ابو محمد الشامی» از سرکرده‌های تشکیلات تروریستی «حراس الدین» وابسته به القاعده را که پیش از این منحل شده، هدف قرار دادند.

این منبع اظهار کرد: در حمله جنگنده‌های ائتلاف، الشامی که در نزدیکی اردوگاه النصر در حومه شهر «جرابلس» (در شمال سوریه) سوار بر یک دستگاه موتور سیکلت بود، کشته شد.

با وجود اینکه گروه تروریستی «حراس الدین» ۲۸ ژانویه ۲۰۲۴ انحلال خود را اعلام کرد، عملیات‌های ائتلاف ضد داعش به رهبری آمریکا علیه سرکرده‌ها و نیروهای این گروه تروریستی متوقف نشده و با پهپادهای «ام‌کیو۹» ادامه دارند.

«حراس الدین» فوریه ۲۰۱۸ پس از جدایی از گروه تروریستی هیئت تحریر الشام تاسیس شد و شاخه جدیدی از القاعده در غرب آسیا محسوب می‌شود. «حراس الدین» شامل ۳۲ گروه در سوریه است که بعد از جدایی از تحریر الشام با آن بیعت کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha