• شنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۷:۴۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1403121107066
  • خبرنگار : 71560

کاتب: استیضاح وزیر اقتصاد مشکلی را حل نخواهد کرد

کاتب: استیضاح وزیر اقتصاد مشکلی را حل نخواهد کرد

یک عضو هیات رئیسه مجلس دهم گفت: همه می‌دانند که استیضاح وزیر اقتصاد نمی‌تواند هیچ تاثیری در رفع مشکلات، پویایی اقتصاد و کنترل نرخ ارز داشته باشد.

غلامرضا کاتب در گفت‌ وگو با ایسنا، با اشاره به طرح استیضاح وزیر اقتصاد در مجلس بیان کرد: طبیعی است که استیضاح وزیر اقتصاد راهکار حل مشکلات مردم نیست چراکه تصمیم گیرنده روند اقتصادی کشور و کنترل نرخ ارز صرفا وزیر اقتصاد نیست، بلکه دولت است که باید به طور کلی پاسخگو باشد. دولت نیز از بانک مرکزی، معاون رئیس جمهور و وزارت اقتصاد است.

این نماینده سابق مجلس با بیان اینکه به گفته رئیس‌جمهور تصمیمات در خصوص نوسانات نرخ ارز در جلسات سران قوا بوده است، اظهار کرد: ما در مجلس دهم نیز نسبت به تصمیمات سران قوا نقد داشتیم و معتقد بودیم که مسائل کارشناسی نباید در این جلسات اتخاذ شود اما در عین حال رئیس جمهور صراحتا اعلام کرد که تصمیمات ارزی صرفا توسط وزیر اقتصاد اتخاذ نشده است بلکه در جلسات سران قوا تصمیم گیری شده است.

استیضاح حق نمایندگان است اما...

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دولت نباید از ابتدا اجازه می داد که نرخ مبادله‌ای ارز آزاد شود چراکه طبیعی است که به دنبال این تصمیم، نرخ ارز بالا می‌رود، تصریح کرد: وزیر اقتصاد همواره باید پاسخگوی تصمیمات و تخلفات بانک مرکزی هم باشد.

وی در ادامه تاکید کرد: اینکه برخی از مخالفان استیضاح آن را غیر قانونی و غیر شرعی می‌خوانند حرف منطقی نیست چراکه طبق قانون آیین‌نامه مجلس، استیضاح حق نمایندگان است اما باید در نظر داشت که فقط چندین ماه از عمر دولت گذشته و خیلی‌ها معتقد هستند اکنون زمان مناسبی از جهت سیاسی برای استیضاح وزیر اقتصاد نیست.

استیضاح وزیر اقتصاد در این شرایط به مصلحت نیست

وی افزود: قانون در کشور باید فصل الخطاب باشد. اینکه تعدادی نماینده در میز صدا و سیما در این موضوع به یکدیگر توهین کنند جلوه قشنگی ندارد. استیضاح وزیر اقتصاد نمی تواند هیچ تاثیری در رفع مشکلات، پویایی اقتصاد و کنترل نرخ ارز داشته باشد. خود نمایندگان نیز می دانند در این شرایط استیضاح وزیر اقتصاد به مصلحت نیست.

کاتب خاطرنشان کرد: مردم از شرایط اقتصادی ناراضی هستند و مردم به دنبال این هستند که مشکلاتشان حل شود. نمایندگان مجلس در موضوع استیضاح باید در سایه عقلانیت، منافع ملی، منطق و معیشت مردم گام بردارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha