• یکشنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403121207966
  • خبرنگار : 71234

موافق استیضاح وزیر اقتصاد

کوچکی‌نژاد: استیضاح وزیر اقتصاد به دولت کمک می‌کند

کوچکی‌نژاد: استیضاح وزیر اقتصاد به دولت کمک می‌کند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استیضاح وزیر اقتصاد به دولت کمک می‌کند، گفت: چرا وزیر اقتصاد در راستای برنامه اعلامی‌اش به مجلس در زمان رای اعتماد عمل نکرد.

به گزارش ایسنا، جبار کوچکی‌نژاد در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس و در جریان بررسی استیضاح همتی وزیر اقتصاد به عنوان موافق استیضاح گفت: این استیضاح به دلیل ضعف عملکرد وزیر است و به دولت کمک می‌کند.

وی افزود: از روزی که استیضاح وزیر اقتصاد مطرح شد، هر جایی که نمایندگان ملت حضور پیدا می‌کردند، مردم به دلیل شرایط سخت اقتصادی تاکید بر استیضاح داشتند لذا مردم در کف خیابان وزیر را استیضاح کردند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در دوره‌های قبل هم وقتی وزیری توان اداره حوزه کاری خود را نداشت، استعفا می‌داد یا دولت او را عزل می‌کرد لذا انتظار می‌رفت که رییس‌جمهور خودش تصمیم می‌گرفت.

وی افزود: در فرآیند استیضاح وزیر تلاش می‌کند نمایندگان را قانع کند که استیضاح از دستور خارج شود اما وزیر اقتصاد نه تنها تلاشی نکرد که در پاسخ به متقاضیان استیضاح نتوانست به ابهامات پاسخ دهد؛ ایشان اعلام کرد که مساله ارز و تورم و حفظ ارزش پول ملی به من ارتباطی ندارد و با این پاسخ فرار رو به جلو نه تنها اقناعی رخ نداد که متقاضیان بیشتر هم شدند.

کوچکی‌نژاد با بیان اینکه عملکرد تیم اقتصادی دولت زندگی فرهنگیان و همه اقشار را با مشکل ‌مواجه کرده است، گفت: رفتار وزیر اقتصاد خلاف رویکرد حل مشکل مردم است؛ وزیر حل مشکل اقتصاد را بیرون از مرزها دنبال می‌کند؛ مذاکره خوب است اما در چه شرایطی؟

وی با بیان اینکه باید هر چه زودتر همتی از کابینه حذف شود، گفت: چرا وزیر اقتصاد در راستای برنامه اعلامی‌اش به مجلس در زمان رای اعتماد عمل نکرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha