• دوشنبه / ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۷:۱۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403122014266
  • خبرنگار : 71661

ویتکاف: امیدوارم این هفته توافق مواد معدنی اوکراین نهایی شود

ویتکاف: امیدوارم این هفته توافق مواد معدنی اوکراین نهایی شود

نماینده رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا ابراز امیدواری کرد که در دیدار این هفته مقامات آمریکایی و اوکراینی در عربستان، طرفین بر سر قرارداد مواد معدنی اوکراین به توافق برسند.

به گزارش ایسنا، «استیو ویتکاف» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور غرب آسیا با بیان اینکه ایالات متحده هرگز تبادل اطلاعات با اوکراینی‌ در مسائل دفاعی را قطع نکرده، ابراز امیدواری کرد که در روزهای آتی پیشرفت قابل‌توجهی در مسئله اوکراین حاصل شود.

ویتکاف که نماینده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیاست، در هفته‌های اخیر به مناقشه اوکراین نیز ورود کرده و قرار است این هفته به همراه «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا و «مایک والتز» مشاور امنیت ملی این کشور به عربستان سعودی سفر کند تا در گفتگوهای واشنگتن و کی‌یف حضور داشته باشد.

او در گفتگو با شبکه خبری فاکس‌نیوز ابراز امیدواری کرد که توافق مواد معدنی با اوکراین در این دیدار حاصل شود، توافقی که بر اساس آن ایالات متحده برای جبران کمک‌های تسلیحاتی خود به اوکراین در سال‌های گذشته، به بخشی از مواد معدنی اوکراین دسترسی پیدا می‌کند.

ویتکاف با بیان اینکه مسئله اشتراک‌گذاری اطلاعات با اوکراین در نشست‌های این هفته در عربستان سعودی مورد بحث قرار خواهد گرفت، مدعی شد که آمریکا هرگز اشتراک‌گذاری اطلاعات در حوزه مسائل دفاعی را قطع نکرده است.

پس از دیدار جنجالی ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید و خودداری رئیس‌جمهور اوکراین از امضای توافق مواد معدنی، ترامپ دستور توقف ارسال تسلیحات آمریکایی به اوکراین را صادر کرد. علاوه بر این، واشنگتن اشتراک‌گذاری اطلاعات نظامی خود با کی‌یف را هم متوقف کرد و این در حالی است که اوکراین در این جنگ به‌شدت به تسلیحات و اطلاعات آمریکایی وابسته شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha