• دوشنبه / ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۹:۰۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403122014306
  • خبرنگار : 71457

تل‌آویو: مقامات دمشق شورشی‌هایی هستند که کت‌وشلوار پوشیده‌اند

تل‌آویو: مقامات دمشق شورشی‌هایی هستند که کت‌وشلوار پوشیده‌اند

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به مقامات اروپایی درباره حاکمان جدید سوریه هشدار داد و آن‌ها را شورشی‌هایی توصیف کرد که کت و شلوار پوشیده‌اند.

به گزارش ایسنا، «گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در دیدار با معاون نخست وزیر لوکزامبورگ و وزیر خارجه این کشور، خواهان محکوم کردن حاکمان جدید سوریه شد و گفت: جامعه بین الملل باید با صدای بلند و آشکار موضع خود را نسبت به عملیات کشتار دسته جمعی غیرنظامیان علوی و مسیحی در سوریه اعلام کند.

به نقل از اسپوتنیک، وی در اشاره به درگیری‌های اخیر، تصریح کرد: ما مصمم هستیم اجازه ندهیم رخدادهای این هفته در سوریه در مرزهای ما نیز اتفاق بیافتد.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به مقامات اروپایی نسبت به حاکمان جدید سوریه هشدار داده و آن‌ها را شورشی‌هایی توصیف کرد که کت و شلوار پوشیده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha