• پنجشنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403122316283
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرکل انتقال خون استان خبر داد

حمایت اداره‌کل انتقال خون مازندران از پویش ملی سلامت «نه به تصادف»

حمایت اداره‌کل انتقال خون مازندران از پویش ملی سلامت «نه به تصادف»

ایسنا/مازندران  مدیرکل انتقال خون مازندران، در حمایت از پویش «نه به تصادف» از مردم خواست تا با پیوستن به این پویش، با رانندگی ایمن به کاهش تصادفات و مدیریت بهتر ذخایر خون کمک کنند.

دکتر عبدالله محمدی فیروزجایی پنج‌شنبه ۲۳ اسفند با تاکید بر اهمیت افزایش آگاهی عمومی در مورد جلوگیری از حوادث رانندگی و همچنین ارتقای فرهنگ اهدای خون گفت:  تصادفات جاده‌ای یکی از دلایل مهم  نیاز به خون در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی است. لذا از گردشگران و هم استانی‌ها درخواست می‌کنیم به پویش «نه به تصادف» بپیوندند و با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی به کاهش تصادفات، سلامت خود و دیگران و مدیریت ذخایر خون کمک کنند.

محمدی فیروزجایی با قدردانی از نهادهای مسئول و مرتبط در اجرای  پویش «نه به تصادف» گفت: این پویش نه تنها باعث حفظ جان افراد می‌شود بلکه به مدیریت بهتر ذخایر خون و کاهش نیاز به خون و فرآورده‌های خونی کمک می‌کند.

وی ضمن آرزوی سلامتی و سفری ایمن در تعطیلات نوروزی، از همه مردم خواست تا با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی به کاهش تصادفات، حفظ سلامت خود و دیگران، در عین حال به مدیریت بهتر ذخایر خون کمک کنند.

 به گزارش ایسنا، یکی از چالش‌های مهم مرتبط با گردشگری در مازندران تصادفات جاده‌ای است. در این راستا اهدای خون اهمیت ویژه‌ای دارد و به عنوان یک عمل انسان دوستانه و ضروری می‌تواند جان افراد آسیب دیده در تصادفات را نجات دهد.

به گزارش روابط عمومی انتقال خون مازندران، لازم است در پایان سال و تقارن ماه مبارک رمضان و سال نو، بیماران نیازمند به خون مورد عنایت اهداکنندگان خون قرار گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha