• پنجشنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403122316299
  • خبرنگار : 71443

کرملین: مذاکره‌کنندگان آمریکایی به روسیه می‌آیند

کرملین: مذاکره‌کنندگان آمریکایی به روسیه می‌آیند

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه با بیان اینکه مذاکره‌کنندگان آمریکایی به مسکو می‌آیند، خاطر نشان کرد که تماس‌هایی در این رابطه برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش ایسنا، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز (پنج‌شنبه) تاکید کرد: تردید وجود ندارد که منطقه کورسک آزاد خواهد شد.

او درباره گفت‌وگوهای مسکو و واشنگتن درباره جنگ اوکراین اظهار داشت: روسیه پس از دریافت اطلاعات از نمایندگان آمریکا موضع خود را در مورد اوکراین بررسی و تدوین خواهد کرد.

طبق گزارش‌ها، «استیون ویتکاف» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به مسکو رسیده است.

پسکوف همچنین در پاسخ به سوالی درباره رایزنی‌های مقامات ایالات متحده و اوکراین که در هفته جاری در عربستان سعودی انجام شد، گفت که روند اطلاع‌رسانی نتایج مذاکرات آمریکا و اوکراین در جده به طرف روسی در حال انجام است.

مقام روس تصریح کرد: مسکو می‌خواهد همه به یاد داشته باشند که هنوز هیچ مذاکره‌ای در مورد اوکراین آغاز نشده است.

وی در ادامه اظهارات خود از گفت‌وگوی تلفنی «مایک والتز» مشاور امنیت ملی کاخ سفید و «یوری اوشاکوف» دستیار کرملین در روز چهارشنبه ۱۲ مارس خبر داد.  

سخنگوی کرملین در پاسخ به سوالی درباره گزارش برخی رسانه‌ها مبنی بر اینکه مسکو فهرستی از خواسته‌های حداکثری خود را برای انعقاد توافق درباره جنگ اوکراین به آمریکا داده است، تاکید کرد مسکو درباره این گزارش‌ها اظهار نظر نمی‌کند.

او یادآور شد که کریمه، سواستوپل، خرسون، زاپوریژیا، دونتسک و لوهانسک مناطق روسیه هستند و این در قانون اساسی مشخص شده است.

پسکوف در بخش دیگری از اظهارات خود بلاوروس نزدیکترین متحد روسیه خواند و گفت: مسکو این احتمال را رد نمی‌کند که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در روز پنج‌شنبه علاوه بر گفت‌وگو با «الکساندر لوکاشنکو» همتای خود از بلاروس و سایر گفتگوهای تلفنی بین‌المللی، تماس‌های دیگری نیز داشته باشد.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه همچنین درباره تحریم‌های غرب و آمریکا علیه مسکو که پس از آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ تاکنون علیه روسیه وضع شده است، تصریح کرد: روسیه تحریم های اعمال شده علیه خود را غیرقانونی می‌داند و تحریم‌ها باید لغو شوند.

وی افزود: اقتصاد روسیه به طور پیوسته در حال رشد است، این کشور به خوبی با تحریم‌ها سازگار شده است. با این حال، جزئیات لغو احتمالی تحریم‌ها علیه روسیه موضوع مذاکره است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha