• دوشنبه / ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۴
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1403122719184
  • خبرنگار : 71516

حماس: آمریکا دشمن صهیونیستی را به اجرای توافق آتش‌بس ملزم کند

حماس: آمریکا دشمن صهیونیستی را به اجرای توافق آتش‌بس ملزم کند

جنبش حماس تأکید کرد آمریکا باید دشمن صهیونیستی را به اجرای آتش بس به جای گسترش دایره جنگ ملزم کند.

به گزارش ایسنا، حماس تأکید کرد: تشدید محاصره نوار غزه و ممانعت از ورود نیازهای اساسی زندگی نشان دهنده این است که دشمن تمام ارزش‌های انسانی را زیرپا گذاشته است.

حماس تأکید کرد: تشدید محاصره به منزله کشتار جمعی جامع و جنایت جنگی است که اقدامی را برای نجات بیش از دو میلیون نفر در غزه می‌طلبد.

طبق گزارش الجزیره، حماس تأکید کرد: آمریکا باید دشمن صهیونیستی را به اجرای آتش بس به جای گسترش دایره جنگ ملزم کند. فشار بر دشمن و منع کردن آن از شانه خالی کردن از زیر بار تعهدات مربوط به توافق تنها راه برای حفظ زندگی اسرا و تضمین بازگشت آن‌ها به خانواده‌هایشان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha