• یکشنبه / ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404011004591
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

ضبط خودرو لندکروز قاچاق در یاسوج

ضبط خودرو لندکروز قاچاق در یاسوج

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از محکومیت ۱۲۰ میلیارد ریالی قاچاقچی خودرو خبر داد.

سید حمزه لقمانی روز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ در جمع خبرنگاران گفت: شعبه سوم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی یاسوج به پرونده نگهداری یک دستگاه خودرو تویوتای لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد و ۶۶۵ میلیون ریال رسیدگی کرد.

وی افزود: شعبه پس از بررسی مستندات موجود در پرونده و با توجه به ارائه نشدن مدارک گمرکی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط خودرو قاچاق، متخلف را به پرداخت ۱۲۰ میلیارد و ۶۶۵ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ارزش وسیله نقلیه محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، لقمانی اظهارکرد: با گزارش ماموران نیروی انتظامی پیرامون کشف یک دستگاه خودروی تویوتای لندکروز در پارکینگ یک ساختمان مسکونی، پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha