• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404011707419
  • خبرنگار : 71145

۵ حمله متجاوزان آمریکایی به استان الحدیده/ افزایش آمار تلفات حملات به صعده

۵ حمله متجاوزان آمریکایی به استان الحدیده/ افزایش آمار تلفات حملات به صعده
عکس آرشیوی است

آمریکا با انجام یک سری حملات جدید به یمن، همچنان به تجاوزاتش به این کشور به منظور بازداشتن صنعا از حمایتش از غزه ادامه می‌دهد.

به گزارش ایسنا، المیادین به نقل از خبرگزاری سبأ یمن گزارش داد هواپیماهای آمریکایی جزیره «کمران» در استان الحدیده در غرب یمن را در پنج موج حمله هدف قرار دادند.

این پس از آن است که خبرنگار المیادین در صنعا شامگاه شنبه گزارش داده بود متجاوزان آمریکایی سه حمله به شرق شهر صعده در شمال یمن و نیز چهار حمله به منطقه «حفصین» در غرب صعده انجام دادند که بر اساس آمار اولیه، یک شهروند شهید و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

رسانه‌های یمنی اما امروز گزارش دادند تعداد شهدای حملات آمریکایی‌ها به منطقه حفصین در غرب شهر صعده در شمال یمن به ۲ شهید و چهار غیرنظامی زخمی افزایش یافت.

از سوی دیگر، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد ارتش این کشور برای چهارمین هفته متوالی به مقابله با اقدامات تجاوزکارانه آمریکا علیه این کشور از طریق هدف قرار دادن ناوهای آمریکایی در دریای سرخ ادامه می‌دهد.

سخنگوی ارتش یمن بامداد یکشنبه گفت در ساعات گذشته یگان موشکی و پهپادی و نیروی دریایی ارتش این کشور با شماری از کشتی‌های جنگی آمریکایی از جمله ناو هواپیمابر «یواس‌اس هری ترومن» در دریای سرخ درگیر شدند؛ درگیری که با موشک‌های کروز و همچنین پهپاد انجام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha