• سه‌شنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404011908882
  • خبرنگار : 71145

حملات هوایی آمریکا به صنعا، الحدیده و مأرب

حملات هوایی آمریکا به صنعا، الحدیده و مأرب

ائتلاف متجاوز آمریکایی بامداد سه‌شنبه یک سری حملات هوایی را به صنعا، پایتخت یمن و شهرهای الحدیده و مأرب انجام داد.

به گزارش ایسنا، خبرنگار المیادین در صنعا گفت که این تجاوز با پنج حمله هوایی جبل الجمیمه در منطقه بنی حشیش در شرق پایتخت را هدف قرار داد، در حالی که ۶ حمله هوایی منطقه جربان در منطقه سنحان در جنوب صنعا را هدف قرار داد.

تجاوزات آمریکا همچنین جزیره کمران در غرب استان الحدیده، شهری ساحلی در دریای سرخ در غرب یمن را هدف قرار داد و همچنین ۹ حمله مناطق مجزر، صرواح و الجوبه در استان مأرب در شمال شرق یمن را هدف قرار داد.

شبکه المسیره تعداد این حملات به سه منطقه یمن را ۲۲ حمله هوایی اعلام کرد.

این تشدید حملات در حالی صورت می‌گیرد که «انیس الاصبحی» سخنگوی وزارت بهداشت یمن اعلام کرد تجاوز آمریکایی در روز یکشنبه در حمله به خانه‌ای در منطقه شعب الحافه در شمال شرق صنعا ۲۹ شهید و زخمی برجای گذاشت.

با وجود این حملات، نیروهای مسلح یمن به حمایت از جبهه غزه ادامه می‌دهند و مواضع اشغالگران از جمله ناو هواپیمابر ترومن آمریکا و کشتی‌های جنگی را در دریای سرخ هدف قرار می‌دهند.

در همین راستا، سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز دوشنبه اعلام کرد که نیروی هوایی یمن «عملیاتی نظامی انجام داده است که هدف نظامی اشغالگران اسرائیل در منطقه یافای اشغالی را هدف قرار داده است».

وی همچنین اعلام کرد که نیروی دریایی و هوایی در عملیات مشترک نظامی ۲ ناوشکن آمریکایی را با تعدادی موشک کروز و پهپاد هدف قرار دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha