• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404011707440
  • خبرنگار : 71129

گفت‌وگوی روسای ستاد مشترک ارتش فرانسه و انگلیس با اوکراین

گفت‌وگوی روسای ستاد مشترک ارتش فرانسه و انگلیس با اوکراین

وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد رئیس ستاد مشترک این کشور درباره استقرار احتمالی نیروهای صلح‌بان در اوکراین با همتایان اوکراینی و فرانسوی خود صحبت کرد.

به گزارش ایسنا، وزارت دفاع انگلیس در بیانیه خود آورده است: «به عنوان بخشی از تلاش‌های لندن برای ایجاد یک ائتلاف به منظور تضمین صلحی بادوام و پایدار در اوکراین، "تونی راداکین" رئیس ستاد مشترک ارتش با همتایان فرانسوی و اوکراینی خود در کی‌یف صحبت کرد.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «روسای ستاد مشترک این سه کشور همچنین به بررسی ساختار، تعداد و تشکیلات مورد نیاز برای تضمین صلحی بادوام در اوکراین پرداختند.»

«تیه‌ری بورکهارد» رئیس ستاد مشترک ارتش فرانسه نیز گفت روسای ارتش همچنین در مورد استقرار نیروهای حافظ صلح بین‌المللی در اوکراین در صورت آتش‌بس گفت‌وگو کردند.

وی همچنین افزود: «ما با هم می‌خواهیم صلح پایدار و قاطعی در اوکراین را تضمین کنیم که پیش نیاز مهمی برای امنیت قاره اروپا به شمار می‌رود.»

در پی نشست «ائتلاف مشتاقان» در پاریس به تاریخ ۲۷ مارس ۲۰۲۵، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه گفت که یک‌سری نیرو به عنوان نیروهای بازدارنده قرار است به اوکراین اعزام شوند.

همانطور که رئیس جمهور فرانسه تاکید کرد، این ابتکار فرانسوی-انگلیسی جایگزین نیروهای اوکراینی نخواهد شد و «نیروهای بازدارنده» به عنوان حافظان صلح نخواهند بود. هدف آنها مهار روسیه خواهد بود و در مکان‌های استراتژیک از پیش تعیین شده به همراه نیروهای اوکراینی‌ها مستقر خواهند شد.

ماکرون خاطرنشان کرد اگرچه همه با این ابتکار موافق نبودند، اما اتفاق نظر جمعی برای اجرای آن ضروری نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha