ناصر عسکریفرد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: طرح ملی تشدید و کنترل نظارتهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.
وی افزود: در این طرح اقدامات قابل توجهی در زمینه عملیات نظارت بهداشتی و شرعی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی استان انجام و بیش از ۱۱ هزار مورد بازدید از واحدهای عرضه، سردخانهها، مراکز قطعهبندی و بستهبندی و کشتارگاههای دام و طیور توسط ۸۴ گروه ثابت و سیار در استان خوزستان انجام شد.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: در این طرح، ۲۱ واحد متخلف با هدف دفاع از بهداشت و سلامت عمومی جامعه، به مراجع قضایی معرفی شدند.
عسکریفرد عنوان کرد: در این طرح بازرسی و نظارت مستقیم بهداشتی و شرعی بر کشتار بیش از ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه طیور به وزن بیش از ۱۰ میلیون کیلوگرم و نیز کشتار ۴۹ هزار راس دام سبک و سنگین به وزن بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار کیلوگرم انجام شد.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اشاره انجام بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه در استان گفت: در این مدت بیش از ۴۵ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شد که از این میزان، بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم تحت نظارتهای بهداشتی کارشناسان دامپزشکی معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
وی توصیه کرد: شهروندان هنگام خرید فرآوردههای خام دامی مانند گوشت و مرغ به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت کنند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی را به ادارات دامپزشکی شهرستان خود برای پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع دهند.
انتهای پیام
نظرات