• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۹
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1404011707784
  • خبرنگار : 71974

در پی درگذشت خبرنگار و سردبیر ایسنا انجام شد

تسلیت حضوری معاون فرهنگی جهاددانشگاهی به ایسنا

تسلیت حضوری معاون فرهنگی جهاددانشگاهی به ایسنا

دکتر کلانتر مهرجردی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی امروز با حضور در خبرگزاری دانشجویان ایران درگذشت فاطمه ربی، خبرنگار و سردبیر ایسنا را به همکاران تسلیت گفت.

به گزارش ایسنا،علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، امروز به همراه معاونان بخش فرهنگی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در بازدید از اداره سیاسی یاد و خاطره مرحومه فاطمه ربی، سردبیر حوزه پارلمان خبرگزاری ایسنا را گرامی داشت و درگذشت او را تسلیت گفت.

وی با اشاره به زحمات و تلاش‌های خانم ربی در عرصه خبرنگاری و به‌ویژه در حوزه پارلمان، عنوان کرد که یاد او همواره در دل خبرنگاران باقی می ‌ماند و تجربیات ارزنده ایشان در حوزه خبر به عنوان میراث ارزشمندی مورد استفاده گروه سیاسی خواهد گرفت.

تسلیت حضوری معاون فرهنگی جهاددانشگاهی به ایسنا

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی پیش از این هم در پیامی درگذشت خانم ربی را به دکتر ابوالقاسم رئیسی تسلیت گفت.

در متن پیام دکتر کلانتر مهرجردی خطاب به دکتر ابوالقاسم رئیسی سرپرست ایسنا  آمده است:

"جناب آقای دکتر رییسی

سرپرست محترم خبرگزاری وزین ایسنا

خبر تلخ درگذشت نابهنگام سرکار خانم فاطمه ربی، سردبیر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) موجب تاثر و تألم فراوان گردید. اینجانب این ضایعه را به جنابعالی،خانواده محترم ایشان، همکاران رسانه‌ای و جامعه خبری کشور تسلیت عرض می‌نمایم.

بی تردید، تعهد حرفه‌ای و خدمات ارزشمند ایشان در خبرگزاری وزین ایسنا ، اثری ماندگار را در عرصه‌ی رسانه به جا خواهد گذاشت.

از درگاه قادر متعال برای آن مرحومه غفران واسعه و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت دارم.

روحش شاد و یادش گرامی باشد. 

علیرضا کلانتر مهرجردی 

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی "

تسلیت حضوری معاون فرهنگی جهاددانشگاهی به ایسنا

کلانتر مهرجردی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی همچنین امروز از بخش‌های مختلف خبرگزاری ایسنا بازدید کرد و با خبرنگاران به گفت‌وگو پرداخت.

تسلیت حضوری معاون فرهنگی جهاددانشگاهی به ایسنا

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha