• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد مطلب: 1404011707810

رئیس هیات عامل ایدرو خبر داد

رشد ۳۵۵ درصدی اسقاط خودروها در سالی که گذشت

رشد ۳۵۵ درصدی اسقاط خودروها در سالی که گذشت

رئیس هیات عامل ایدرو ضمن اشاره به رکوردشکنی اسقاط خودروهای فرسوده در سال ۱۴۰۳ با اسقاط این خودروها، از رشد ۳۵۵ درصدی اسقاط خودرو در سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام فرشاد مقیمی،  در سالی که گذشت، بیش از ۳۴۹ هزار خودرو فرسوده در کشور اسقاط شد. این در حالیست که این رقم در پایان سال ۱۴۰۲، حدود ۷۷ هزار دستگاه بوده است؛ براین اساس شاهد رشد ۳۵۵ درصدی اسقاط خودروهای فرسوده در سال ۱۴۰۳ بودیم.

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۸۶ تا پایان ۱۴۰۳ در مجموع دو میلیون و ۴۱۶ هزار و ۷۲۳ دستگاه انواع خودروهای فرسوده از رده خارج شده است.

به گفته این مقام مسئول، آمار نشان می‌دهد بیشترین رکورد اسقاط سالانه خودروهای فرسوده در سال ۱۴۰۳ شکسته شد و پس از این سال بیشترین اسقاط خودروهای فرسوده در سال ۱۳۹۳ با حدود ۳۲۰ هزار دستگاه بوده است.

گفتنی است، از سال ۱۴۰۲ مسئولیت اسقاط خودروهای فرسوده به وزارت صمت و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محول شده است.

انتهای پیام