• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404011808195
  • خبرنگار : 50405

معاون اول رئیس‌جمهور در بدو ورود به مشهد مطرح کرد

بررسی مسائل شهرهای زیارتی جهت فراهم کردن شرایط مناسب‌تر برای زائران

بررسی مسائل شهرهای زیارتی جهت فراهم کردن شرایط مناسب‌تر برای زائران

ایسنا/خراسان رضوی معاون اول رئیس‌جمهور در بدو ورود به مشهد به خبرنگاران گفت: امروز پس از زیارت حرم مطهر، جلسه کارگروه ملی زیارت را خواهیم داشت که در آن، عملکرد شهرهای زیارتی ارزیابی می‌شود و همچنین به بررسی مشکلات و مسائل موجود خواهیم پرداخت تا شرایط مناسب‌تری برای زائران عزیز، که خدمت به آن‌ها افتخار ماست، فراهم شود.

محمدرضا عارف، امروز ۱۸ فروردین‌ماه در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد در خصوص سفر دو روزه خود به خراسان رضوی اظهار کرد: اولاً سال نو را به همه هم‌وطنان عزیز، به‌ویژه خراسانی‌های عزیز تبریک عرض می‌کنم. انگیزه اصلی این سفر، در درجه اول زیارت حرم مطهر حضرت امام رضا علیه‌السلام و دیدار با مردم خوب کشورمان است. ما همیشه مهمان خراسان و امام رضا(ع) هستیم و این محدود به چند روز خاص نیست.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، وی ادامه داد: امروز پس از زیارت حرم مطهر، جلسه کارگروه ملی زیارت را خواهیم داشت که در آن، عملکرد به‌ویژه شهرهای زیارتی ارزیابی می‌شود و همچنین به بررسی مشکلات و مسائل موجود خواهیم پرداخت تا شرایط مناسب‌تری برای زائران عزیز، که خدمت به آن‌ها افتخار ماست، فراهم شود.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به برنامه‌های این سفر افزود: طبیعتاً پروژه‌هایی در استان در بخش صنعت وجود دارد که با توجه به نام‌گذاری امسال به‌عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، از این پروژه‌ها به همراه مسئولان استان بازدید خواهیم کرد. در کنار آن، سایر مشکلات استان نیز در جلسه شورای اداری با حضور استاندار بررسی خواهد شد تا بتوانیم دین خود را نسبت به این آستان مقدس و مردم خوب خراسان به‌درستی ادا کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar

یا علی ابن.موسی الرضا اسلام علیک