مجتبی بیاتی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به آغاز فعالیت شرکت هواپیمایی «اطلسایر» در فرودگاه کرمانشاه برای اولین بار، گفت: این شرکت فعالیت خود را در فرودگاه کرمانشاه با چهار پرواز هفتگی در مسیر مشهد- کرمانشاه و بالعکس آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه با اضافهشدن این چهار پرواز جدید تعداد پروازهای هفتگی فرودگاه کرمانشاه به ۷۰ پرواز رسیده است، افزود: اکنون به مقاصد تهران، مشهد، عسلویه، کیش و قشم پرواز داریم.
مدیرکل فرودگاه کرمانشاه خاطرنشان کرد: با آمدن این شرکت هواپیمایی تعداد شرکتهای هواپیمای فعال در فرودگاه کرمانشاه به ۱۰ شرکت افزایش یافت.
بیاتی از ظرفیت خوب فرودگاه کرمانشاه و فعالیت آن به عنوان هاب غرب کشور یاد کرد و ادامه داد: این ظرفیت در فرودگاه کرمانشاه وجود دارد که پرواز به مقاصد جدید را نیز راهاندازی کنیم و با جدیت پیگیر این امر هستیم.
وی اظهار کرد: با اجرای پروژه بهسازی باند و عوامل پروازی فرودگاه کرمانشاه، اکنون این فرودگاه آماده نشست و برخاست انواع هواپیماها در ساعات مختلف شبانهروز است.
انتهای پیام
نظرات