• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404011808559
  • خبرنگار : 71592

واکنش جهاد اسلامی و حماس به شهادت خبرنگاران فلسطینی توسط ارتش اشغالگر در غزه

واکنش جهاد اسلامی و حماس به شهادت خبرنگاران فلسطینی توسط ارتش اشغالگر در غزه

جنبش جهاد اسلامی فلسطین و حماس ضمن محکومیت شهادت ۲ خبرنگار فلسطینی به دست ارتش رژیم صهیونیستی، این جنایت را بیانگر نازیسم ارتش اشغالگر عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، این جنبش اعلام کرد جنایت ددمنشانه دشمن صهیونیستی در حق خبرنگاران در نوار غزه بیانگر سطح نازیسمی است که ارتش اشغالگر به آن رسیده است.

جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به خبرنگاران، جنایت جنگی تمام عیار و نقض تمامی کنوانسیون‌های بین‌المللی محسوب می‌شود.

این جنبش اعلام کرد با توجه به حمایت مستمر و بی قید و شرط آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی از طریق ارائه سلاح و پوشش‌دهی سیاسی، این کشور شریک تل‌آویو در این جنایات است.

جنبش حماس نیز اعلام کرد حمله جنایتکارانه علیه گروهی از خبرنگاران فلسطینی در محل اسکان آنها در خان‌یونس، جنایتی وحشتناک است. 

این جنبش اعلام کرد هدف از حمله مستمر به خبرنگاران فلسطینی، تلاش دشمن برای نابودی حقیقت آن چیزی است که در غزه می‌گذرد. جامعه جهانی، سازمان ملل و نهادهای آن و به ویژه شورای امنیت، وظیفه‌ای تاریخی برای ایستادگی در برابر جنایات اسرائیل دارند.

همچنین جبهه مردمی فلسطین، حمله به محل اسکان خبرنگاران را جنایت مطلق رژیم صهیونیستی و سکوت نهادهای بین‌المللی شریک در این جنایت دانست و اعلام کرد هدف از جنایات اشغالگران علیه خبرنگاران،‌ نقض قوانین بین‌المللی و خاموش کردن حقیقت است.

در همین زمینه، انجمن خبرنگاران فلسطینی اعلام کرد در جریان حمله هوایی اشغالگران به چادر خبرنگاران در نزدیکی بیمارستان ناصر در خان‌یونس در جنوب غزه، ۲ خبرنگار فلسطینی از جمله «حلمی الفقعاوی» شهید و ۱۰ تن دیگر زخمی شدند.

این نهاد از جامعه جهانی خواست فورا برای حفاظت از خبرنگاران در غزه، اقدام کند و از دیوان کیفری بین‌المللی خواست فورا درباره شکایت انجمن خبرنگاران فلسطینی علیه رژیم صهیونیستی درباره ۲۱۰ مورد ترور تصمیم‌گیری کند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه هم اعلام کرد با شهادت این خبرنگاران فلسطینی، شمار شهدای خبرنگار در غزه به دست اسرائیل به ۲۱۰ تن رسید.

این نهاد ضمن محکومیت حمله، کشتار و ترور خبرنگاران فلسطینی توسط اسرائیل، از فدراسیون بین‌المللی روزنامه نگاران، فدراسیون روزنامه نگاران عرب و همه نهادهای روزنامه نگاری در جهان خواست که جنایات سیستماتیک علیه روزنامه نگاران را محکوم کنند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، رژیم صهیونیستی، آمریکا و کشورهای شرکت‌کننده در جنایت نسل‌کشی را مسؤول کامل ارتکاب این جنایت وحشتناک علیه خبرنگاران دانست.

این نهاد از جامعه جهانی، سازمان‌های بین‌المللی و سازمان‌های مربوطه خواست جنایات اسرائیل را محکوم، آن را متوقف و در دادگاه‌های بین‌المللی محاکمه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha