• سه‌شنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404011908923
  • خبرنگار : 50990

رئیس اتحادیه صنف طلا، نقره و جواهر مشهد:

هدایای تقلبی در پوشش طلا؛ هنردوستان و گردشگران مراقب باشند

هدایای تقلبی در پوشش طلا؛ هنردوستان و گردشگران مراقب باشند

ایسنا/خراسان رضوی مشهد به‌ عنوان یکی از قطب‌های طلا و صنایع‌دستی کشور جایگاه ویژه‌ای در تولید زیورآلات سنتی و سوغات هنری دارد. در این میان هنر تلفیق طلا با صنایع‌دستی به ‌ویژه استفاده از طلای ۱۸ عیار در تولید تابلوها و هدایای فاخر، می‌تواند سهم قابل‌توجهی در توسعه بازار سوغات زیارتی ایفا کند.

با این حال در سال‌های اخیر برخی از محصولات زینتی با عنوان «ورق طلای ۲۴ عیار» در بازار عرضه می‌شوند که نه دارای ارزش اقتصادی‌اند و نه پشتوانه‌ای از طلا دارند. این محصولات که بیشتر نمایشی از رویای طلا هستند تا خود طلا با نامی فریبنده به فروش می‌رسند، در حالی که فاقد فاکتور رسمی و وزن واقعی طلا هستند.

این مسئله تا به امروز مشکلاتی را برای هنردوستان و مردم ایجاد کرده و حتی باعث حساسیت‌هایی در میان فعالان این حوزه و مسئولان ذی‌ربط شده است.

یوسف تقی‌زادگان، رئیس اتحادیه صنف طلا، نقره و جواهر مشهد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تابلوها و زیورآلات ورق طلایی که با عنوان طلای ۲۴ عیار به مردم و گردشگران فروخته می‌شود، اظهار کرد: تضمینی برای اصالت این محصولات وجود ندارد و متأسفانه در برخی موارد شاهد هستیم که این تابلوها فقط پوششی از زرورق هستند و طلای واقعی در ساخت آن‌ها به کار نرفته است.

وی ادامه داد: اخیرا گزارشی از مغازه‌ای دریافت شد که بر روی تابلوهای خود عنوان طلا ۲۴ عیار نوشته بود، اما پس از بازرسی مشخص شد که این تابلوها به هیچ عنوان طلا نبوده و فقط از مواد بی‌کیفیت تهیه شده‌اند. در نتیجه صاحب این مغازه پس از اعتراضات تصمیم به جمع‌آوری این تابلوها گرفت و در حال حاضر در مشهد دیگر هیچ تابلویی با عنوان طلا ۲۴ عیار در فروشگاه‌ها مشاهده نمی‌شود.

تولید تابلو با طلای واقعی؛ فقط با عیار ۱۸ یا نقره و فلزات مجاز

رئیس اتحادیه صنف طلا، نقره و جواهر مشهد خاطرنشان کرد: تابلوهایی که با طلا ساخته می‌شوند از طلای ۱۸ عیار، نقره و سایر فلزات ساخته شده‌اند و به طور مشخص، مشخصات فلز به کار رفته بر روی تابلو درج می‌شود. لازم به ذکر است در این راستا چند کارآفرین برجسته مشغول به کار هستند.

رئیس اتحادیه صنف طلا، نقره و جواهر مشهد با بیان اینکه بازرسان اتحادیه به طور مرتب در سطح شهر حضور دارند تا از تخلفات جلوگیری کنند، تصریح کرد: ما بازرسان خود را به صورت مستمر در سطح شهر مستقر کرده‌ایم و در صورت مشاهده هر گونه تخلف با متخلفان برخورد می‌کنیم.

تقی‌زادگان اظهار کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف، می‌توانند به اتحادیه صنف طلافروشان مشهد واقع در بلوار مدرس، روبروی درب دادگستری، پاساژ کاوه، طبقه دوم، مراجعه و شکایت خود در این زمینه را ثبت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha