• سه‌شنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404011909089
  • خبرنگار : 50022

پروژه‌ای به جا مانده از قرن قبل؛

سال جدید و داستان تکراری افتتاح نشدن سالن ۶۰۰۰ نفری کرج

سال جدید و داستان تکراری افتتاح نشدن سالن ۶۰۰۰ نفری کرج

ایسنا/البرز در کرج پروژه‌هایی وجود دارد که گویا برای افتتاح نشدن کلنگ‌زنی شده‌اند. سالن ۶۰۰۰ نفری کرج یکی از این پروژه‌هاست که خرداد ماه سال ۱۳۹۰ کلنگ آن زده شد و قرار بود سال ۱۳۹۳ افتتاح شود. اما با گذشت سال‌ها و تغییر قرن از ۱۴ به ۱۵ شمسی، این پروژه همچنان در انتظار افتتاح است.

طی این سال‌ها مسئولان زیادی آمدند و افتتاح سالن ۶۰۰۰ نفری را از هفته دولت هر سال به دهه فجر و از دهه فجر به آخر سال و از آخر سال به هفته دولت سال بعد موکول کردند. همه قول‌هایی که در این چند سال برای افتتاح این سالن داده شده را کنار هم گذاشتیم تا شاید تلنگری به مسئولان فعلی برای به کار گرفتن اراده جدی‌تری جهت افتتاح این پروژه باشد.

سال ۱۳۹۴: سالن شش هزار نفری بهمن ۹۵ افتتاح می‌شود

اما و اگرهای افتتاح این سالن، چهار سال بعد از کلنگ‌زنی شروع شد. چراغ اول افتتاح سالن را گل‌محمدی مدیرکل وقت ورزش و جوانان البرز روشن کرد و گفت: «ابتدا قرار بود این پروژه بزرگ ۳۰ ماه طول بکشد که با حمایت ویژه وزارت ورزش و استانداری سالن ۶۰۰۰ نفری انقلاب یک سال زودتر به سرانجام خواهد رسید و تلاش می‌کنیم سالن ۶۰۰۰ نفری انقلاب کرج بهمن ماه سال ۹۵ آماده بهره برداری باشد.»

سال ۱۳۹۵: خبری نبود و سالن شش هزار نفری کرج افتتاح نشد.

سال  ۱۳۹۶: به زودی افتتاح می‌شود

مدیرکل وقت ورزش و جوانان البرز گفت: «تلاش این است با جذب اعتبار مناسب به زودی این سالن افتتاح شود تا بخشی از کمبودهای این حوزه در استان برطرف گردد.»

سال ۱۳۹۷: سالن شش هزار نفری قطعاً تیر ۹۸ افتتاح می‌شود

غفرانی مدیرکل اسبق ورزش و جوانان البرز اردیبهشت ۹۷ دهه فجر همان سال را به عنوان زمان افتتاح سالن شش هزار نفری کرج اعلام کرد.

مرداد ۹۷ محمدعلی نجفی استاندار وقت البرز گفت که تا پایان امسال تکلیف پروژه ۶۰۰۰ نفری کرج مشخص و به بهره‌برداری می‌رسد.

سلطانی فر وزیر وقت ورزش و جوانان هم گفت: سالن ۶۰۰۰ نفری دهه فجر افتتاح می‌شود ولی اگر به دهه فجر نرسید قطعاً تا تیرماه ۹۸ به بهره‌برداری می‌رسد.

دهه فجر سال ۹۷ آمد و رفت سال ۹۷ هم تمام شد اما سالن افتتاح نشد تا اینکه....

سال ۱۳۹۸: عصبانی هستم!

مرداد ماه ۹۸ سلطانی‌فر وزیر وقت ورزش از وضعیت سالن شش هزار نفری کرج عصبانی شد! چون:

به گفته او قرار بوده این سالن هفته دولت امسال یعنی شهریور ۱۳۹۸ افتتاح شود اما با این وضعیت تا چهار ماه دیگر تقریباً دهه فجر همان سال هم افتتاح نمی‌شود. سال ۱۳۹۸ گذشت

سال ۱۳۹۹: بهار ۱۴۰۰ درهای سالن ۶ هزار نفری باز می‌شود

دی ماه سال ۹۹ تقی زاده معاون حقوقی وقت وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد که سالن شش هزار نفری کرج مرداد ۱۴۰۰ افتتاح می‌شود.

همان زمان استاندار وقت البرز هم گفت که درهای سالن انقلاب کرج بهار ۱۴۰۰ به روی ورزشکاران باز می‌شود.

سال ۱۴۰۰: ۲۲ بهمن افتتاح می‌شود

اهالی ورزش خوشحال منتظر سال ۱۴۰۰ بودند تا این سالن بالاخره افتتاح شود اما...

جانعلی مدیرکل وقت ورزش و جوانان البرز در اردیبهشت ۱۴۰۰ از افتتاح سالن ۶۰۰۰ نفری کرج در شهریور همان سال خبر داد.

اواخر اردیبهشت هم شهبازی استاندار وقت البرز از این پروژه به عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی استان یاد کرد و گفت که باید تا پایان کار دولت دوازدهم افتتاح شود.

شهریور ماه سال گذشته سجادی وزیر ورزش و جوانان ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ را زمان افتتاح سالن شش هزار نفری کرج اعلام کرد.

قاسمپور فرماندار وقت کرج  در بهمن ماه اگرچه تاریخ مشخصی را اعلام نکرد اما گفت که سالن در مراحل پایانی قرار دارد و امیدوار هستیم زودتر افتتاح شود.

سال ۱۴۰۱: شاید تابستان ۱۴۰۲ شاید هم زمستان معلوم نیست کی افتتاح شود...

خلاصه اینکه سال ۱۴۰۰ گذشت و خبری از افتتاح سالن شش هزار نفری کرج نشد و نوبت به سال ۱۴۰۱ و قرنی جدید رسید...

ابتدا در فروردین ماه جانعلی مدیرکل ورزش و جوانان وقت البرز از موافقت هیئت دولت با اختصاص ۵۰ میلیارد تومان به پروژه سالن شش هزار نفری کرج خبر داد و خوشبختانه تاریخ مشخصی برای افتتاح آن اعلام نکرد!

اما خرداد ماه امسال دهقان سرپرست معاونت توسعه و منابع اداره کل ورزش و جوانان آخر سال را به عنوان تاریخ افتتاح سالن شش هزار نفری کرج اعلام کرد.

درستکار مدیر اجرایی شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی آذر ماه ۱۴۰۱ گفت که ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل و تجهیز سالن شش هزار نفری کرج اختصاص یافته است.

همان زمان فروغی مدیرکل وقت ورزش و جوانان البرز اعلام کرد که اگر ۱۰۰ میلیارد تومان به پروژه تزریق شود هفته دولت(شهریور) یا دهه فجر سال ۱۴۰۲ پروژه افتتاح می‌شود.

سال ۱۴۰۲: سال ضرب‌الاجل و تعهد برای افتتاح!

با فرارسیدن سال ۱۴۰۲ و با توجه به وعده‌های قبلی، اهالی ورزش البرز منتظر افتتاح این پروژه طلسم شده بودند.

یک مسئول در ورزش و جوانان البرز: اگر پول بدهند دهه فجر افتتاح می‌شود

مجید ملکی سرپرست گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی البرز تیرماه ۱۴۰۲ با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل سالن ۶۰۰۰ نفری انقلاب کرج نیاز است؛ به ایسنا گفت: زمان دقیقی برای بهره‌برداری و تکمیل این پروژه نمی‌توان عنوان کرد اما اگر این اعتبار هرچه سریعتر تامین شود می‌توانیم در دهه فجر امسال شاهد بهره برداری از این پروژه باشیم.

استاندار البرز آبان ۱۴۰۲: برای افتتاح هرچه سریعتر، ضرب‌الاجل تعیین کرده‌ام

آبان ۱۴۰۲ استاندار البرز برای افتتاح این سالن ضرب‌الاجل تعیین کرد و گفت که باید هر چه سریعتر به این انتظار پایان دهیم چرا که وجود چنین ورزشگاهی با این ظرفیت برای مردم استان به ویژه جوانان ورزشکار و ورزش دوست البرزی یک ضرورت است.

استاندار البرز دی ماه ۱۴۰۲: برای افتتاح در دهه فجر تعهد گرفته‌ام

مجتبی عبدالهی استاندار البرز در دی ماه ۱۴۰۲ هم اعلام کرد که با توجه به تعهدات اخذ شده از پیمانکار، درصدد هستیم مجموعه ورزشی شش هزار نفری انقلاب کرج را امسال و در دهه مبارک فجر مورد بهره برداری قرار دهیم.

ضرب‌الاجل و تعهد کارساز نبود

با وجود تعیین ضرب‌الاجل و تعهدات اخذ شده از پیمانکار! این سالن در دهه فجر سال ۱۴۰۲ هم افتتاح نشد و تا پایان این سال هم کسی درباره افتتاح آن اظهار نظر نکرد.

چراغ اول سال ۱۴۰۳ را مدیرکل دفتر فنی استانداری روشن کرد

با شروع سال ۱۴۰۳ اهالی ورزش همچنان برای افتتاح سالن ۶ هزار نفری امیدوار بودند چون انسان با امید زنده است.

چراغ اول را فتاحیان مدیرکل دفتر فنی استانداری البرز روشن کرد. او مرداد ماه ۱۴۰۳ اعلام کرد که این پروژه ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مشکلات آن را جهت تسریع در بهره‌برداری، بررسی کرده است!

مدیرکل ورزش و جوانان البرز: سالن ۶ هزار نفری به زودی افتتاح می‌شود!

بعد از مدیرکل دفتر فنی استانداری البرز نوبت به فروغی مدیرکل وقت ورزش و جوانان البرز رسید. او هم چند روز بعد اعلام کرد که روند تکمیل مجموعه ورزشی شش هزار نفری انقلاب کرج رو به پایان است و به زودی شاهد افتتاح این سالن ورزشی خواهیم بود.

اول دی ماه ۱۴۰۳: دهه فجر افتتاح می‌شود/آخر دی ماه ۱۴۰۳: اوایل سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود!

فروغی مدیرکل وقت ورزش و جوانان البرز ابتدای دی ماه ۱۴۰۳ گفت: دهه فجر امسال شاهد بهره‌برداری از سالن ۶۰۰۰ نفری انقلاب کرج خواهیم بود. فروغی اما انتهای دی ماه ۱۴۰۳ گفت: ورزشگاه ۶۰۰۰ نفری انقلاب کرج اوایل سال آینده افتتاح می‌شود.

جلسه‌ای برای بررسی وضعیت سالن در اسفند ۱۴۰۳: بر افتتاح تأکید می‌کنیم!

اسفند ماه ۱۴۰۳ فروغی از اداره کل ورزش و جوانان البرز رفت و حمیدرضا رضایی به عنوان سرپرست جدید این اداره کل مشغول به کار شد. در نخستین روزهای کاری رضایی، جلسه‌ای در استانداری البرز برای بررسی وضعیت و پیگیری پروژه سالن ۶۰۰۰ نفری کرج  با حضور معاون اداره کل فنی استانداری، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و خدماتی مرتبط با تکمیل این پروژه از جمله ادارات گاز، برق، آب و ... در استانداری برگزار و طی آن تصمیماتی در جهت تسریع و تکمیل پروژه اتخاذ شد!

استاندار البرز در فروردین ۱۴۰۴: چند ماه دیگر افتتاح می‌شود!

با پایان سال ۱۴۰۳ و افتتاح نشدن سالن شش هزار نفری کرج، سال ۱۴۰۴ برای این پروژه با صحبت از افتتاح و میزبانی مسابقات بین‌المللی به طرز هیجان‌انگیزی شروع شد!

استاندار البرز در این خصوص اعلام کرد که طی چند ماه آینده شاهد بهره‌برداری از مجموعه شش هزار نفری انقلاب کرج خواهیم بود تا بتوانیم در این سالن میزبان شایسته‌ای در مسابقات آسیایی و بین‌المللی باشیم.

اگرچه مشخص نیست چند ماه آینده دقیقاً به معنای چند ماه آینده است اما بنا به تجربه‌ای که طی این ۱۴ سال کسب شده، امیدواریم سالن ۶۰۰۰ نفری کرج هفته دولت امسال(شهریور ماه) اگر نشد دهه فجر ۱۴۰۴ و اگر باز هم نشد؛ نهایتاً پایان سال ۱۴۰۴ افتتاح شود و کار به سال ۱۴۰۵ نکشد!

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha