• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404012010070
  • خبرنگار : 50455

شهردار خبر داد

سرعت‌بخشی به پروژه‌های عمرانی شهر قم در سال ۱۴۰۴

سرعت‌بخشی به پروژه‌های عمرانی شهر قم در سال ۱۴۰۴

ایسنا/قم شهردار قم سرعت‌بخشی به پروژه‌های عمرانی و توسعه حمل‌ونقل عمومی را از مهم‌ترین برنامه‌های سال ۱۴۰۴ شهرداری قم دانست.

سید مرتضی سقائیان‌نژاد امروز ۲۰ فروردین در جلسه شورای مدیران شهرداری قم ضمن تشکر از خدمات تمام کارکنان و مدیران در ایام نوروز اظهار کرد: شهرداری قم برای یک سال پرکار و پر برکت آماده می‌شود و تمام بخش‌ها شرایط کاری برای پیگیری مجدانه امور را فراهم کرده‌اند.

وی افزود: از جمله اقدامات بسیار خوبی که با تلاش، پیگیری و همکاری دستگاه قضایی صورت گرفت، واگذاری پروژه شهید کاظمی بود که می‌تواند بدهی‌های شهرداری قم به این بانک را به طور کامل تعیین تکلیف کرده و ظرفیت بسیار خوبی برای هسته مرکزی شهر قم ایجاد کند.

شهردار قم به خرید ۵۰۰۰ تن قیر برای روکش آسفالت معابر اشاره کرد و گفت: اعتقاد دارم مسئله نهضت آسفالت در سال ۱۴۰۴ باید بسیار جدی پیگیری شود چرا که بهسازی روکش آسفالت شهر از مسائلی است که موجب رضایت شهروندان می‌شود.

سقائیان‌نژاد با اشاره به توافق بخشی از اراضی منطقه ۴ شهر قم با مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه تاکید کرد: این ۱۳۰ هکتار هم یکی از اموری است که پیگیری‌های متعدد برای آن صورت گرفت و پشتوانه خوبی برای شهر ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: تعریض محور یاسمن در مسیر تکمیل پروژه بزرگ محور ۲۵ کیلومتری فردوسی از دیگر مواردی بود که به صورت جدی پیگیری شد و پس از تملک دو خانه در مسیر این پروژه دیوار مجموعه جامعه الزهرا (س) نیز در روزهای آینده جا به جا خواهد شد.

شهردار قم به ورود پنج دستگاه اتوبوس برقی به شهر قم اشاره کرد و گفت: مشکل ۱۵ دستگاه دیگر هم حل شده و در روزهای آینده وارد شهر می‌شود.

سقائیان‌نژاد اضافه کرد: پروژه ادامه محور عمار یاسر به سمت میدان سپاه نیز در مراحل پایانی قرار دارد و به زودی در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha