• پنجشنبه / ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۳
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404012110854
  • خبرنگار : 90047

مسابقات المپیک دانش آموزی - صربستان

تاناسکوویج: نباید ورزش دانش آموزی را با ورزش حرفه‌ای یکی دانست

تاناسکوویج: نباید ورزش دانش آموزی را با ورزش حرفه‌ای یکی دانست

رییس فدراسیون بین‌المللی ورزش مدارس گفت: حضور ۱۶میلیون دانش آموز در ایران یک ظرفیت بسیار خوب برای ما محسوب می‌شود و خوشحال می‌شویم از این ظرفیت استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، تاناسکویج در حاشیه مسابقات المپیک دانش آموزی گفت: می‌خواهیم نگاه به ورزش مدارس متفاوت از ورزش حرفه‌ای باشد. می‌خواهیم به دانش آموزان یاد بدهیم که چطور می‌توان در مسابقات برنده شد و نباید ورزش دانش آموزی را با ورزش حرفه‌ای یکی دانست. 

رییس فدراسیون جهانی دانش‌آموزی گفت: حضور ۱۶میلیون دانش آموز در ایران یک ظرفیت بسیار خوب برای ما محسوب می‌شود و خوشحال می‌شویم از این ظرفیت استفاده کنیم. 

وی خاطرنشان کرد: ما در فدراسیون جهانی از برنامه‌های ایران در بحث توسعه ورزش دانش‌آموزی استفاده خواهیم کرد. امیدوارم که حضور خوب ایران در این مسابقات منجر به اتفاقات خوب برای ورزش دانش‌آموزی این کشور شود. خیلی خوب است که ایران با یک کاروان پرتعداد در مسابقات ظاهر شده و هدف ما این بود که لبخند را روی لب دانش‌آموزان بیاوریم. 

وی در پایان تصریح کرد:  یکی از اهداف ما ایجاد یک پل بین فدراسیون جهانی دانش‌آموزی و فدراسیون‌های ملی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha