• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404012613883
  • منبع : شهرداری تهران

برای هربار شارژ خودروهای برقی چقدر زمان لازم است؟

برای هربار شارژ خودروهای برقی چقدر زمان لازم است؟

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران جزییات شرایط واگذاری تاکسی‌های برقی را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، شادی مالکی درباره فراخوان واگذاری و فروش تسهیلات تاکسی‌های برقی اظهار کرد: در راستای سیاست‌های مدیریت شهری و تدابیر شهردار تهران در خصوص برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی و نوسازی های تاکسی‌های فرسوده بخش اول تاکسی‌های برقی در اسفند ماه وارد پایتخت شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه با حمایت ریاست جمهور توافق‌نامه‌ای فی مابین دولت و شهرداری تهران با حضور دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های ذیربط در روزهای پایانی سال منعقد و مصوب شد که از محل ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید و ارتقای نظام مالی کشور و محل صرفه جویی مصرف سوخت، سوخت تسهیلاتی به صورت ویژه به متقاضیان جایگزینی تاکسی برقی با خودروی فرسوده در تهران اعطا شود.

مالکی با بیان اینکه از این محل یک میلیارد و دویست میلیون تومان با کارمزد صفر درصد به متقاضیان تخصیص داده می‌شود، خاطرنشان کرد: فراخوان واگذاری تاکسی‌ها از ۲ روز پیش منتشر شد و تاکسیرانانی که دارای خودروی فرسوده هستند می‌توانند از پایان ماه به مراکز ما مراجعه کنند تا از روند واگذاری مطلع شوند.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با اشاره به وضعیت باتری این تاکسی ها گفت: باتری این خودروها دارای ظرفیت ۶۷ کیلووات است؛ یعنی با یک بار شارژ سریع که حدود نیم ساعت طول می‌کشد تاکسی ۵۰۰ کیلومتر در شرایط استاندارد پیمایش دارد. امروز در ۲۱ نقطه دارای بیش از ۱۲۰ دستگاه شارژر سریع و آرام هستیم و هیچ دغدغه و مشکلی برای شارژ این تاکسی ها نداریم.

وی ادامه داد: این باتری‌ها گارانتی ۵ ساله دارند و بعد از ۵ سال هم از محل ماده ۱۲ مقرر شد تا باتری نو در ازای تحویل باتری قدیمی به رانندگان تحویل داده شود.

بر اساس گزارش سایت شهر، مالکی اظهار کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته یکی از شرکت‌های خودروساز قدیمی، خدمات پس از فروش به این تاکسی ها را به عهده گرفت. تا به امروز بیش از ۵ تعمیرگاه به این منظور تشکیل شده و پشتیبانی قطعات و خدمات پس از فروش توسط این مجموعه به تاکسیرانان ارائه خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha