به گزارش ایسنا، قرارداد سیمونه اینزاگی با اینتر تابستان پیش رو به پایان میرسد. اینزاگی روزهای درخشانی را با اینتر سپری کرد و گمانهزنیها درباره جدایی او زیاد است و از الهلال عربستان به عنوان مشتری جدی او نام برده میشود.
به نقل از مدیا سِت، اینزاگی به احتمال جداییاش از اینتر واکنش نشان داد. او قبل از دیدار با بایرنمونیخ در دور برگشت یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا گفت: از حضور در اینتر خیلی خوشحالم و خوشحالی من عامل مهمی در تصمیمگیریام در پایان فصل است. تمرکز ما روی بازیهاست و سپس در پایان فصل با مدیریت دیدار خواهیم کرد تا در مورد تمدید قرارداد با آرامش صحبت کنیم.
اینتر در آستانه حضور در نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا قرار دارد. شاگردان اینزاگی در دیدار رفت برابر بایرن مونیخ که در آلمان برگزار شد با نتیجه دو بر یک به پیروزی دست پیدا کردند و با توجه به برگزاری بازی برگشت در میلان از شانس بالایی برای راهیابی به دور نیمهنهایی برخوردارند.
انتهای پیام
نظرات