• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404020100278
  • خبرنگار : 71938

علیزاده برمی: رسانه‌ها اعتماد به تیم مذاکره کننده ایرانی را تقویت کنند

علیزاده برمی: رسانه‌ها اعتماد به تیم مذاکره کننده ایرانی را تقویت کنند

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: حواشی که پیرامون مذاکره پیش می‌آید و جو مذاکرات باید توسط رسانه های کشورمان و تحلیل‌های درست کنترل شوند.

علی اکبر علیزاده برمی، نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به نقش مهم رسانه‌ها در کنترل فضای مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا عنوان کرد: رسانه‌ها باید فضای آرامش را به کشور بازگردانند و بر این موضوع تاکید کنند که ما به تیم مذاکره کننده خود اعتماد داریم. سابقه آقای عراقچی مشخص است و رهبر  انقلاب نیز ایشان را مورد تایید خود قرار داده‌اند. حواشی که پیرامون مذاکره پیش می‌آید و جو مذاکرات باید توسط رسانه های کشورمان و تحلیل‌های درست کنترل شوند. عقل حکم می‌کند که تمام تخم مرغ‌های خود را در سبد مذاکرات قرار ندهیم.

وی ادامه داد:‌ ایران کشوری با داشتن تمدنی بالای ۲۵۰۰ سال است. این درحالی است که عمر آمریکایی‌ها ۲۵۰ سال بیشتر نیست. بنابراین کشور آمریکا با ایران قابل قیاس نیست. با کمک خداوند اکنون به مرحله ای رسیدیم که آمریکا خواهان مذاکره و مصالحه با جمهوری اسلامی شده است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آمریکایی‌ها همواره به دنبال منافع خود بوده‌اند. امیدواریم که مذاکرات فعلی به نتیجه برسد و برکت آن نصیب مردم شود، اما مهم‌ترین ماموریت جمهوری اسلامی ایران در این مقطع زمانی این است که با تولید، ثروت خود را افزایش دهد. اگر این سیاست را به نتیجه برسانیم، فارغ از هر نتیجه‌ای که مذاکرات داشته باشد، پیروز خواهیم بود.

این نماینده مجلس یادآور شد: به دلیل قدرتمند شدن در حوزه سیاست و دفاعی، نگرانی از بابت تهدیدات در این زمینه ها نداریم. اما به دلیل وجود ناترازی‌ها در اقتصاد، تهدیداتی برای ما وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha