به گزارش ایسنا، «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه امروز (دوشنبه) درگذشت «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیکهای جهان را تسلیت گفت و خاطرنشان کرد که پاپ در طول دوران خدمتش نقش فعالی در توسعه گفتوگو میان کلیسای ارتدوکس روسیه و کلیسای کاتولیک رُم ایفا کرده است.
طبق اعلام واتیکان، پاپ فرانسیس ۸۸ ساله در روز عید پاک در «کازا سانتا مارتا» در واتیکان از دنیا رفت.
در پیام تسلیت پوتین آمده است: «لطفاً تسلیت صمیمانه من را به مناسبت درگذشت پاپ فرانسیس بپذیرید. ایشان در طول سالهای خدمت خود، در توسعه گفتوگو میان کلیسای ارتدوکس روسیه و کلیسای کاتولیک رم، و همچنین همکاری سازنده بین روسیه و واتیکان نقش فعالی ایفا کردند.»
پوتین خاطرنشان کرد که پاپ فرانسیس در سطح بینالمللی به عنوان «خادم وفادار تعالیم مسیحی، یک رهبر مذهبی و سیاسی خردمند و مدافع ثابت ارزشهای متعالی انسانگرایی و عدالت» شناخته میشد.
او افزود: «فرصت داشتم چندین بار با این مرد برجسته دیدار کنم و همواره خاطرهای گرم از او در ذهن خواهم داشت. در این ساعت غمانگیز، مایلم مراتب همدردی و حمایت خود را به شما و تمامی روحانیان کاتولیک ابراز کنم.»
انتهای پیام
نظرات