• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404020201039
  • خبرنگار : 51022

امام جمعه گنبدکاووس:

شهادت امام صادق(ع) مقدمه‌ای برای پیروزی انقلاب اسلامی بود

شهادت امام صادق(ع)  مقدمه‌ای برای پیروزی انقلاب اسلامی بود

ایسنا/گلستان امام جمعه گنبدکاووس ضمن تاکید بر اهمیت برگزاری مراسم بزرگداشت شهادت امام صادق (ع) گفت: شهادت امام صادق(ع) به عنوان یک واقعه مهم تاریخی، مقدمه‌ای برای انقلاب اسلامی ایران به شمار می‌آید.

حجت‌الاسلام محمود ترابی امروز سه شنبه دوم اریبهشت در جلسه ستاد شئونات فرهنگی در گنبدکاووس شهادت با اشاره به اثرگذاری شهادت امام صادق(ع) در پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: حوادثی که در فیضیه اتفاق افتاد و وقایع پس از آن منجر به قیام پانزدهم خرداد و دوازدهم محرم شد و به نوعی آغازگر انقلاب اسلامی بود.

امام جمعه گرگان با تأکید بر اهمیت برگزاری مراسم شهادت امام صادق(ع)، گفت: پیشنهاد می‌کنم که از امسال، به‌ ویژه در این ایام برنامه‌های مناسبی را برگزار کنیم. این برنامه‌ها باید به‌گونه‌ای مدیریت شوند که فضایی مناسب و آرام برای برگزاری مراسم فراهم شود.

سلیمان هاشمی فرماندار ویژه گنبد کاووس نیز در این جلسه گفت: تشکیل کارگروه دائمی برای دختران نوجوان و جوان نیز در دستور کار ما قرار دارد و برنامه‌های متنوعی در این حوزه در حال اجراست.

سیدعلی حسینی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان گنبدکاووس به دغدغه‌ها و چالش‌های مرتبط با برگزاری مراسمات در ایام شهادت امام جعفر صادق(ع) اشاره کرد و گفت: ضروری است که اطلاع‌رسانی مناسبی در خصوص ایام شهادت انجام شود و توجه لازم به ملاحظات فرهنگی و اجتماعی این ایام داشته باشیم. 

 حسینی تصریح کرد: یکی از نکات مهم، مدیریت فضای مجازی است که باید به دقت انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha