• چهارشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404020301965
  • خبرنگار : 71402

در پی اختلافات، نشست عالی‌رتبه متحدان اوکراین در لندن لغو شد

در پی اختلافات، نشست عالی‌رتبه متحدان اوکراین در لندن لغو شد

وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد که مذاکرات اوکراین در لندن در سطح وزیران خارجه به تعویق افتاده است.

به گزارش ایسنا، وزارت امور خارجه انگلیس امروز چهارشنبه اعلام کرد، مذاکرات درباره اوکراین که قرار بود در لندن در سطح وزرای خارجه برگزار شود به تعویق افتاده است و در عوض این نشست توسط نمایندگان سطوح پایین‌تر انجام خواهد شد.

وزارت امور خارجه بریتانیا به خبرگزاری فرانسه گفت: «نشست مذاکرات صلح اوکراین با وزیران خارجه امروز به تعویق افتاد. مذاکرات در سطح رسمی ادامه خواهد داشت.»

پیشتر رویترز گزارش داده بود، مقام‌های آمریکایی، اوکراینی و اروپایی قرار است در لندن برای گفت‌وگو درباره پایان جنگ روسیه در اوکراین دیدار کنند، اما با وجود فشار ایالات متحده برای دستیابی به توافق، احتمال دستیابی به پیشرفت ناچیز به نظر می‌رسد، چراکه اکثر وزیران خارجه از شرکت در این نشست انصراف داده‌اند.

یک مقام اروپایی هم به خبرگزاری رویترز گفت، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا ابراز نگرانی کرده که اوکراین ممکن است به مواضع سخت‌گیرانه قبلی خود بازگردد و این موضوع امکان هرگونه پیشرفت در مذاکرات را از بین می‌برد. اما همچنین به گفته منابع متعدد، برخی از پیشنهادهای واشنگتن برای کشورهای اروپایی و کی‌یف غیرقابل قبول بوده‌اند و این امر باعث شکاف میان طرف‌ها شده است.

در همین حال، یک مقام رسمی که خواست نامش فاش نشود، گفت که این اختلال در بحبوحه خشم واشنگتن به دلیل عدم تمایل کی‌یف به پذیرش پیشنهادهای واگذاری سرزمین به روسیه و اینکه کی‌یف ترجیح می‌دهد «ابتدا درباره آتش‌بس کامل و بعد هر چیز دیگری بحث کند» رخ می‌دهد.

تصمیم روبیو برای عدم شرکت در نشست لندن، در حین عزیمت او به سمت انگلیس رخ داد. با این حال تیم اوکراین در لندن حاضر است و به محض ورود، آندری یرماک، رئیس ستاد زلنسکی، گفت که هیئت آنها شامل وزیر دفاع و وزیر امور خارجه، آماده است «علی‌رغم همه چیز» به کار برای صلح ادامه دهد.

یرماک گفت: «ما راه‌های دستیابی به آتش‌بس کامل و بدون قید و شرط را به عنوان اولین گام به سوی یک راه‌حل جامع و صلح عادلانه و پایدار مورد بحث قرار خواهیم داد.»

با این حال، وزارت امور خارجه آمریکا اهمیت تصمیم لحظه آخری روبیو مبنی بر کنار گذاشتن نشست لندن را که درست چند ساعت قبل از برنامه‌ریزی نشست انجام شد، نادیده گرفت.

تمی بروس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: «وزیر روبیو مرد شلوغی است. در حالی که جلسات لندن هنوز در حال برگزاری است، او در آن شرکت نخواهد کرد، اما این بیانیه‌ای در مورد جلسات نیست، بلکه بیانیه‌ای درباره بروز مسائل لجستیکی در برنامه او است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha