• پنجشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404020402520
  • خبرنگار : 71454

«مزرعه حیوانات» و «زوتوپیا ۲» در جشنواره انسی

«مزرعه حیوانات» و  «زوتوپیا ۲» در جشنواره انسی

جشنواره بین‌المللی انیمیشن انسی فرانسه فهرست فیلم‌های حاضر در سال ۲۰۲۵ را منتشر کرد که شامل انیمیشن‌هایی پرانتظار چون «زوتوپیا ۲»، «مزرعه حیوانات» و نسخه انیمیشنی سریال «چیزهای عجیب» است.

به گزارش ایسنا، جشنواره بین‌المللی و معتبر انیمیشن انسی فهرست آثار خود را در حالی معرفی کرد که با رونمایی از آثار مهم و مورد انتظاری چون «زوتوپیا۲»، اقتباس انیمیشنی «مزرعه حیوانات» و نسخه جدید «چیزهای عجیب»، بار دیگر مرکز توجه دنیای انیمیشن خواهد شد.

این رویداد مهم دنیای انیمیشن که از ۸ تا ۱۴ ژوئن (۱۸ تا ۲۴ خرداد) ۲۰۲۵ برگزار می‌شود از مت گرونینگ، خالق سریال انیمیشنی مشهور «سیمپسون‌ها»، میشل گوندری، فیلمساز فرانسوی که در این دوره فیلم جدیدش با عنوان «مایا، برایم یک عنوان پیدا کن» را به نمایش خواهد گذاشت (اثری که پیش‌تر در جشنواره برلین ۲۰۲۵ نیز حاضر بود) و جوانا کوئین، انیماتور مطرح بریتانیایی در این رویداد معتبر با دریافت جایزه افتخاری «کریستال» تجلیل خواهند شد.

اندی سرکیس که با بازی در فیلم‌هایی چون «ارباب حلقه‌ها» شناخته می‌شود، با نمایش ویژه‌ای از اقتباس انیمیشنی خود از «مزرعه حیوانات» در این جشنواره شرکت خواهد کرد. اکران عمومی این فیلم برای ۱۱ ژوئیه برنامه‌ریزی شده است.

همچنین سپیده فارسی، کارگردان ایرانی، یکی از داوران بخش فیلم بلند جشنواره خواهد بود و در کنار پابلو پیکو و گیورگی رادولی به داوری آثار می‌پردازد.

فهرست فیلم‌های بخش رقابتی انیمیشن بلند جشنواره انسی ۲۰۲۵:

خداوند مجبور نیست (بلژیک–کانادا–فرانسه–لوکزامبورگ) به کارگردانی زاون نجار

 آخرین شکوفه (ژاپن) به کارگردانی باکو کینوشیتا

 امیلی کوچولو با ذات باران (فرانسه) به کارگردانی مایلیس والاد و لیان-چو هان

آرکو (فرانسه) به کارگردانی اوگو بیانونو

در دنیای فانی (چین) به کارگردانی ژونگ دینگ

مرگ وجود ندارد  (کانادا–فرانسه) به کارگردانی فلیکس دوفور-لاپریر

یک زندگی فوق العاده (فرانسه–لوکزامبورگ–بلژیک) به کارگردانی سیلوَن شومت

 اولیویا و زلزله نامرئی (بلژیک–شیلی–اسپانیا–فرانسه) به کارگردانی ایرنه ایبورا

 اودیسه ی قاصدک (بلژیک–فرانسه) به کارگردانی موموکو ستو

چائو (ژاپن) به کارگردانی یاسوهیرو آئوکی

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha