• پنجشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404020402632
  • خبرنگار : 71402

روسیه زلنسکی را به کارشکنی در دیپلماسی صلح متهم کرد

روسیه زلنسکی را به کارشکنی در دیپلماسی صلح متهم کرد

سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز - پنج‌شنبه - بار دیگر کی‌یف را به کارشکنی در روند صلح و همچنین آتش‌بس موقتی که به مناسبت عید پاک اعلام شده بود و اکنون به پایان رسیده، متهم کرد.

به گزارش ایسنا، «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که اوکراین آتش‌بس عید پاک اعلام شده از سوی روسیه را مختل کرد.

زاخارووا به خبرنگاران گفت: «نیروهای مسلح اوکراین ۱۳۶ بار ممنوعیت ۳۰ روزه حمله به تأسیسات زیرساخت انرژی را نقض کردند. رژیم کی‌یف آن ممنوعیت را زیر پا گذاشت. همچنین آنها آتش‌بس ۳۰ ساعته عید پاک را که از سوی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه اعلام شده بود، نقض کردند.»

به گفته او، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نشست لندن درباره اوکراین را مختل کرد و بار دیگر قصد کی‌یف برای نابودی روند صلح در حال ظهور را تایید کرد.

زاخارووا به خبرنگاران گفت: «اگر حقیقت را بگوییم، زلنسکی رایزنی‌های لندن را مختل کرد و به طور قانع‌کننده‌ای بر قصد بانکوا [دفتر رئیس‌جمهور اوکراین] برای نابود کردن روند نوظهور صلح به هر قیمتی اشاره کرد.»

به گزارش ریا نووستی، ماریا زاخارووا گفت: «سخنان زلنسکی در مورد به رسمیت نشناختن کریمه به عنوان قلمروی روسیه بار دیگر بی‌کفایتی کی‌یف را نشان داد. چنین رویکرد اسکیزوفرنیک رژیم کی‌یف بار دیگر بی‌کفایتی مطلق، بی‌مسئولیت و تمایل به ادامه این کشتار تا آخرین اوکراینی را بدون توجه به قربانیان، نشان داد.»

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه همچنین به خبرنگاران گفت هر لحظه آشکارتر می شود که زلنسکی ظرفیت مذاکره برای پایان دادن به جنگ را ندارد.

به گزارش رویترز، زلنسکی روز سه‌شنبه گفت که به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از روسیه، نقض قانون اساسی اوکراین است. اوکراین می‌گوید متعهد است به دنبال آتش‌بس کامل و بدون قید و شرط باشد.

در همین حال زلنسکی و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه بار دیگر با هم درگیر شدند و ترامپ رهبر اوکراین را به دلیل امتناع از به رسمیت شناختن ادعای روسیه در مورد شبه جزیره کریمه که در سال ۲۰۱۴ از اوکراین ضمیمه کرد، سرزنش کرد. ترامپ در روزهای اخیر گفته است در صورتی که کی‌یف و مسکو به زودی به توافق نرسند، از تلاش برای مذاکره برای حل و فصل اوکراین کنار خواهد رفت.

زاخارووا گفت که تصمیمات کشورهای اروپایی برای تداوم پمپاژ تسلیحاتی به کی‌یف، زلنسکی را تشویق می‌کند تا جنگ را بدون توجه به تلفات، دنبال کند. زاخارووا گفت نگرش آنها نشان داد که برخی از کشورهای اروپایی از چشم‌انداز پیروزی روسیه هراسان هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha