• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404020603206
  • خبرنگار : 50416

مسئول شیلات جهاد کشاورزی خبرداد

مخالفت محیط‌زیست با پرورش ماهی تیلاپیا در ملایر

مخالفت محیط‌زیست با پرورش ماهی تیلاپیا در ملایر

ایسنا/همدان مسئول شیلات جهاد کشاورزی ملایر با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط‌زیست استان همدان با اجرای طرح پرورش ماهی تیلاپیا در ملایر مخالفت کرده، گفت: اگر سرمایه‌گذاری مشتاق پرورش ماهی تیلاپیا باشد، از او حمایت و استقبال می‌کنیم.

مسعود نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا پرورش ماهی تیلاپیا را به دلیل اینکه همه‌چیزخوار و مقاوم نسبت به انواع بیماری‌هاست، بسیار اقتصادی دانست و گفت: این ماهی در حال حاضر در شهرهای یزد، سمنان، دامغان و کرمانشاه پرورش داده می‌شود.

وی با بیان اینکه تیلاپیا یک ماهی گرماوی و نیازمند دمای ۲۶ درجه سانتی‌گراد برای رشد است، افزود: تکثیر ماهی تیلاپیا به راحتی انجام می‌شود به‌طوری‌که ماهی ماده تخم را رهاسازی کرده و ماهی نر تخم را تا زمانی که هچ شود( تا زمانی که نوزاد از تخم بیرون بیاید) در دهانش نگه می‌دارد و سپس رهاسازی می‌کند.

نوروزی با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط زیست استان با اجرای این طرح مخالفت کرده است، افزود: محیط زیست معتقد است اگر این ماهی وارد رودخانه شود، سبب ایجاد رقابت با سایر ماهیان بومی و از بین رفتن آن‌ها خواهد شد این در حالیست که اولا ملایر رودخانه‌ای ندارد و اگر هم باشد، دمای آب رودخانه بین ۱۰ تا ۱۲ درجه سانتی‌گراد است اما این ماهی برای رشد به دمای ۲۶ درجه نیاز دارد پس حتی اگر وارد رودخانه شود، زنده نمی‌ماند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha