هفته پنجم لیگ برتر فوتبال ساحلی ایران شامگاه چهارشنبه ۱۸ شهریور در حالی پیگیری شد که مقاومت گلساپوش یزد در ورزشگاه شهرداری رودسر، در دیداری حساس و سنتی برابر شاهین خزر قرار گرفت؛ مسابقهای که زیر بارش باران و در حضور پرشور هواداران تیم میزبان، تا آخرین لحظات با هیجان دنبال شد.
دو تیم در سه وقت قانونی و وقتهای اضافه نمایش نزدیکی داشتند و در نهایت به تساوی ۲ بر ۲ رضایت دادند تا تکلیف تیم برنده در ضیافت پنالتیها مشخص شود.
امیرمحمد موسوینسب و محمدطه میرشمسی گلهای گلساپوش یزد را در جریان بازی به ثمر رساندند و مهدی احمدزاده و فیضلالله جعفری نیز گلهای شاهین خزر رودسر را وارد دروازه نماینده یزد کردند.
در ضربات پنالتی، یزدیها عملکرد موفقتری داشتند و با گلهای امیرمحمد موسوینسب، سیدعلی ناظم، محمدطه میرشمسی و عظیم پزشک، چهار ضربه خود را به گل تبدیل کردند.
در سوی مقابل، سجاد علیمحمدی تنها پنالتی موفق شاهین خزر را به ثمر رساند و محمد احمدزاده و مهدی احمدزاده در گل کردن ضربات خود ناکام ماندند.
نقطه درخشان گلساپوش در این بخش از مسابقه، عملکرد سیدمهدی میرجلیلی، دروازهبان ملیپوش یزدیها بود که با مهار دو ضربه پنالتی شاهین خزر، نقش مهمی در پیروزی تیمش ایفا کرد.
در نهایت مقاومت گلساپوش یزد با برتری ۴ بر یک در ضربات پنالتی، پیروز این دیدار شد و دو امتیاز ارزشمند این مسابقه را به دست آورد تا با کسب هفت امتیاز، جایگاه دوم خود در گروه اول لیگ برتر فوتبال ساحلی را حفظ کند.
گلساپوش با این پیروزی، نیمفصل نخست رقابتهای لیگ برتر فوتبال ساحلی را با خاطرهای شیرین در رودسر به پایان رساند؛ آن هم در شبی که باران، هواداران پرشور و ضربات پنالتی، یکی از دیدارهای جذاب این هفته را رقم زد.
انتهای پیام